Бојана Васиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Rock'n Rose
  • Време на започнување Време на започнување
леле, абре убаа ваа била, нешто појќе за неа ќе може?:drk::drk:

Сестра и е на Марија Васик што беше Мис на Македонија и знам дека пред 2-3 год и понудиле да работи во странство ама не сакала бидејки била мала:smir:

А сега голема е??:zlo::zlo:

Ја најдоф

Бојана Васиќ.
Родена: 23.10.1989.
Место на живеење: Скопје.
Висина: 180 см.
Пропорции: 91/61/92.
Боја на коса: Плава.
Училиште:" Васил Анревски Дрен".
Режим на исхрана: Јадам се што ми се јаде.
Боја на очи: Зелени.
Што ти е страст во животот: Чоколадо, пријателите.

Какви момци те привлекуваат?
- Ме привлекуваат паметни момци и момци кои што добро знаат што сакаат и се борат за тоа.

Во кој град би сакала да живееш?
- Не сум размислувала, убаво ми е сега во Скопје.

Кој спорт најмногу го сакаш?
- Јас сум спортски тип на девојка, возење ролери, трчање, тенис пливање.

Дали си заљубена?
- Не сум заљубена.

Дали некогаш би се сликала гола?
- Никогаш.

По што сметаш дека си единствена?
- Тоа што сум природна и не сум препотентна.

Мото: Прави го она што те исполнува и не ги прави работите што не сакаш другите да ти ги прават.

Сестра и е на Марија Васик што беше Мис на Македонија и знам дека пред 2-3 год и понудиле да работи во странство ама не сакала бидејки била мала:smir:

Тоа е најголемиот проблем кај нас.
Сите се "мали" и не сакаат да заминат во странство.
Бојана е висока, убавка и фотогенична девојка.
17-18 години имала значи кога и понудиле работа. Па и тоа е таман за светска слава, дури и касно а нималку дека е мала.
Само што и е страв да го прифати тој предизвик.
Тоа е проблемот кај сите убави девојки кај нас на кои им е понудено да бидат дел од светската модна сцена. Мали биле... абе ај.
Затоа само како претставник ќе ја имаме Катарина. На 16 години веќе имаше завидна кариера. Алал да и е што го прифати тоа и што е упорна.
А сите останати се кукавици. :)
Џабе им е, имаат понуди а се плашат. Така ќе си останат тука да бидат "манекенки" на Црнокрак да победуваат на летни, пролетни, есенски убавици и да бидат дел од спотовите на ЈЈ и Врчак. Да да ептен е успех тоа.

А сега голема е??:zlo::zlo:

Ја најдоф

Бојана Васиќ.
Родена: 23.10.1989.
Место на живеење: Скопје.
Висина: 180 см.
Пропорции: 91/61/92.
Боја на коса: Плава.
Училиште:" Васил Анревски Дрен".
Режим на исхрана: Јадам се што ми се јаде.
Боја на очи: Зелени.
Што ти е страст во животот: Чоколадо, пријателите.

Какви момци те привлекуваат?
- Ме привлекуваат паметни момци и момци кои што добро знаат што сакаат и се борат за тоа.

Во кој град би сакала да живееш?
- Не сум размислувала, убаво ми е сега во Скопје.

Кој спорт најмногу го сакаш?
- Јас сум спортски тип на девојка, возење ролери, трчање, тенис пливање.

Дали си заљубена?
- Не сум заљубена.

Дали некогаш би се сликала гола?
- Никогаш.

По што сметаш дека си единствена?
- Тоа што сум природна и не сум препотентна.

Мото: Прави го она што те исполнува и не ги прави работите што не сакаш другите да ти ги прават.

Ја мислам дека оваа може да биде мајката на моите деца .

Потполно си одговараме.Иста генерација,високи,она плава а ја црн (читај, Барби и Кен),јадеме ко стоки,не сме заљубени во некој друг, од Скопје е па не мора бензин многу да се троши(мислам дека е и од Аеродром) .

Од денес ја сум на мисија .

Ја мислам дека оваа може да биде мајката на моите деца .

Потполно си одговараме.Иста генерација,високи,она плава а ја црн (читај, Барби и Кен),јадеме ко стоки,не сме заљубени во некој друг, од Скопје е па не мора бензин многу да се троши(мислам дека е и од Аеродром) .

Од денес ја сум на мисија .

Mission impossible... :vozbud: Според мене ги има сите предиспозиции за модел. Ги исполнува моите критериуми за идеална девојка во страна на физички изглед.

Mission impossible... :vozbud: Според мене ги има сите предиспозиции за модел. Ги исполнува моите критериуми за идеална девојка во страна на физички изглед.
Gi ispolnuva i moite kriteriumi za :sekss:. Ali kako sto mi kazuvale bila glupa ko k*r:) Taman em preubava em glupava:toe:

Gi ispolnuva i moite kriteriumi za :sekss:. Ali kako sto mi kazuvale bila glupa ko k*r:) Taman em preubava em glupava:toe:
Таквите ти се за една ноќ, но неможеш да ја оценуваш од тоа што ти кажале други, треба да се осети лично тоа дали е лесна или идеална во секој поглед :pipi:

slovenianbeauty.jpg

Која е најубава од овие Маја Петрушсевска,Драгана Чуприна или Бојана Васик?

ниедна :nenene:

Тоа е најголемиот проблем кај нас.
Сите се "мали" и не сакаат да заминат во странство.
Бојана е висока, убавка и фотогенична девојка.
17-18 години имала значи кога и понудиле работа. Па и тоа е таман за светска слава, дури и касно а нималку дека е мала.
Само што и е страв да го прифати тој предизвик.
Тоа е проблемот кај сите убави девојки кај нас на кои им е понудено да бидат дел од светската модна сцена. Мали биле... абе ај.
Затоа само како претставник ќе ја имаме Катарина. На 16 години веќе имаше завидна кариера. Алал да и е што го прифати тоа и што е упорна.
А сите останати се кукавици. :)
Џабе им е, имаат понуди а се плашат. Така ќе си останат тука да бидат "манекенки" на Црнокрак да победуваат на летни, пролетни, есенски убавици и да бидат дел од спотовите на ЈЈ и Врчак. Да да ептен е успех тоа.
da ne ja zaboravi i Maja Sashek koja e vo Italija?
inaku i bojana e ok,ama ne se stanuva lesno manekenka od svetska klasa, si znae ona pa zatoa i ne prifatila,treba ogromna zrtva...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom