Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Јас кога ви велев курва е Фарбангаз...доколку сакаше да дојде ќе им врачеше transfer request...плачам за Барса ама Венгер ми е татко...Фала Богу заврши тоа, сега да се концентрираме на некој добар. Имаме 50 милиони за трошење, сигурен сум дека ќе донесат некое големо засилување.
Ај кога велеше така кажи?????
Значи човек што не ќе потпише за Барса и одма мора да се навредува, да се пишуваат погрдни зборови за него, ам ако дојде в година истово ќе го мислиш?
Страшна работа еј... Дај оладите малце со Фабрегас, човекот сакаше да дојде, Арсенал не го пуштија и сега нема нешто посебно што да се дискутира... ова бил она бил.
И тој да не сакаше да дојди не е крај на светов или тој е последниот играч и мора да се донеси.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.827
Поени од реакции
10.196
Ај кога велеше така кажи?????
Значи човек што не ќе потпише за Барса и одма мора да се навредува, да се пишуваат погрдни зборови за него, ам ако дојде в година истово ќе го мислиш?
Страшна работа еј... Дај оладите малце со Фабрегас, човекот сакаше да дојде, Арсенал не го пуштија и сега нема нешто посебно што да се дискутира... ова бил она бил.
И тој да не сакаше да дојди не е крај на светов или тој е последниот играч и мора да се донеси.
Ме мрзи да барам мислења кога игравме во ЛШ против Арсенал, ако си бил на форумов тогаш. Едноставно не го сакам играчов, тогаш, сега а и во иднина. Никој не го избрка од клубот, сам си замина. И најдобар да е не го сакам. И Пике беше во 10 пати појак клуб во Англија ама не велеше Фергусон ми е татко. Нека си седи при татко му и да не цимоли веќе. Цела Бандини направија летово, наместо да се концентрираме на други можни трансфери. Пример, Озил? 5 пати поефтин, според мене и подобар иако не игра на иста позиција како и Фабрегас.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ајде јас ке пробам да ја направам дел па вие ке додавате делојте

B

boki10messi

Гостин
Правете ја вие секој по еден дел а јас да го отворам фер нели :)
Брат, исто ми се фаќа кој ќе ја отвори искрено.:)
Јас се нафатив да пишувам за стадионот и уште некое време ќе го завршам. Барем се научив некои работи кои не сум ги знаел за Барса и кои никогаш нема да ги заборавам:pipi:. 100% сум сигурен дека кога правиш нешто сам и кога бараш податоци сам, тоа што ќе го најдеш тешко дека ќе го заборавиш. Посебно ако се работи за Барса и нејзината историја.:)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Брат, исто ми се фаќа кој ќе ја отвори искрено.:)
Јас се нафатив да пишувам за стадионот и уште некое време ќе го завршам. Барем се научив некои работи кои не сум ги знаел за Барса и кои никогаш нема да ги заборавам:pipi:. 100% сум сигурен дека кога правиш нешто сам и кога бараш податоци сам, тоа што ќе го најдеш тешко дека ќе го заборавиш. Посебно ако се работи за Барса и нејзината историја.:)
новата тема е отворена од мое име средете вие шо треба

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Чекај бе си избрзал.

Новата тема ќе се отвори кога оваа ќе стигне до 1000 страници.И не можеш ти да ја отвориш,има ред други пред тебе.

Освен тоа ти си двоен фан :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Чекај бе си избрзал.

Новата тема ќе се отвори кога оваа ќе стигне до 1000 страници.И не можеш ти да ја отвориш,има ред други пред тебе.

Освен тоа ти си двоен фан :)
хаха окс знам дека сум избрзал али тоа е иако сум двоен фан можам да отварам и јас :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^:pos2:
Дај те ако не сите по една тема да отвориме..:pos:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Остајте новата страна ова-она, туку утре уше една пријателска, овие некои од Пекинг че да се, така да очекувам да му се игра строго по средина, пошо косооки се гледаат од страна, ама послабо од среде. Шала на страна, морав да разбијам монотонија со фамата околу новата страна. Победа за Барса, само тоа се очекува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom