Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koga veke ke si zaminuva Toure, mu posaluvam se najubavo vo noviot klub, da se snajde prekrasno, a ne vo Anglija da bide kako od druga planeta. Za zal, poveketo(recisi site) igraci vo posledno vreme koi zaminaa od Barca vo Anglija, nikako da go "fatat ritamot". Site nekako tesko se vklopuvaat. I Deco, i Sylvinho, Belletti. Samo da ne bide toa slucaj i so Yaya, ako veke odi vo Anglija.

Овде е лесно да се најде одговорот...Барселона негува свој стил на игра од нога до нога..мислам познат ни е на сите..и одеднаш било кој и било каде од барселона да ја смени средината тешко би се вклопил..многу логично така испадна и со сите холаѓани и со ривалдо и со роналдињо..а камоли во најсилната и најтешката лига Премиер лигата каде се игра повеќе со физички контакти и фудбалерите немаат многу слобода како во Примера!

Па најверојатно и таму кажуваат вицови:) Затоа што нигде нема негова изјава, а во секој момент можам да ти пастирам линк со изјава на Венгер од преска или вчера каде што кажа дека ќе остане :)

cesc1.jpg

don't get angry on me y'all

Barcelona presidential candidate Marc Ingla напиша:
"Anything between 25 and 35 million euros would seem suitable,"
:pos2:
Јас па мислев само на Росел не му се даваат пари.

И онака еден поздрав од Венгер
"What is important is that Cesc has a great World Cup and what is also important is that he comes back to Arsenal and has a great desire to do well for the club,"
Инаку,агентот на Јаја изјавил дека Барселона бара премногу пари од клубовите,па затоа Јаја не се преселил на островот.

а каде ќе најдат таков добар дефанзивен среден играч?! кој го сака во своите редови мора да плати најмалку 25 милиончиња

а каде ќе најдат таков добар дефанзивен среден играч?! кој го сака во своите редови мора да плати најмалку 25 милиончиња

Нека му роди мама Трпана ако не му се даваат пари. Абе че го биде Цеск?

Мислам дека се појасно станува дека Цеск оваа сезона нема да го напушти Арсенал. Неколкупати кажав дека не сакам Цеск да биде засилување оваа сезона. Добро е што Деулофеу и Ќуесада ги потпишаа првите професионални договори. Заедно со Тиаго наредната сезона ги очекувам во прв тим.

Мислам дека се појасно станува дека Цеск оваа сезона нема да го напушти Арсенал. Неколкупати кажав дека не сакам Цеск да биде засилување оваа сезона. Добро е што Деулофеу и Ќуесада ги потпишаа првите професионални договори. Заедно со Тиаго наредната сезона ги очекувам во прв тим.
Каде бе со 16 години у прв тим, прво до Атлетик треба да догураат. За 3-4 години очекувај ги во прв тим ако се развиваат ко шо треба, освен ако не го имитираат "Израелскиот Роналдињо", со Рони го споредуваа малиот, а сеа ни во Атлетик прв состав неможе да обезбеди.
Тиаго повторно чат пат ќе добива шанси во купот, али ќе игра и за Атлетик. Исто и Џони.

Каде бе со 16 години у прв тим, прво до Атлетик треба да догураат. За 3-4 години очекувај ги во прв тим ако се развиваат ко шо треба, освен ако не го имитираат "Израелскиот Роналдињо", со Рони го споредуваа малиот, а сеа ни во Атлетик прв состав неможе да обезбеди.
Тиаго повторно чат пат ќе добива шанси во купот, али ќе игра и за Атлетик. Исто и Џони.

Има сега повторно шпекулации за Давид Силва. На мене лично Силва ми се допаѓа како играч и може да го менува Иниеста на неговата позиција, а може да игра и крило. А бидејки Цеск најверојатно нема да дојде овој преоден рок (што ме радува), се надевам дека Тиаго и Џони ќе се почесто во прв тим.

ne e loso malku da go zivnime fan klubot
real nisto ne osvoi ovaa godina pa nivnite navivaci se mnogu poveseli od kolku nie,ajde pozivo malku:)

Гоче абе ние сега уживаме со постигнатото а тие смислуваат планови за да не запираат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom