Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
уште една глупост на goal.com-нема место во идеалниот тим на ЛШ за годинава за Златната копачка-Лео Меси:nesvest:

Канал 5 имаат боље "експерти" од гоал.ком... Сајтот е собир на шепекулации од весници, кој не вреди да се отвори, освен ако сакаш да се насмееш на некоја ексклузивна информација....

Сајтови кои вредат и кои секојдневно треба да ги посетувате:
totalbarca
zonalmarking
barcelonafootballblog
footballmood
SiempreCantera

и тн.

ох господе оди скрисе некаде бе.......зарем Интер незаслужено го зеде..интер е најзаслужен шампион во историјата во една сезона ги победи Шампионите на Англија,Шпанија и Германија.....ШТО ТРЕБА ПОВЕЌЕ...се знае дека најдобрите секогаш не победуваат што не ти е јасно..Милан можи во 2007 најдобра екипа беше??..или Италија во 2006???..ама со кој најдов да се расправам..не ми се верува сеуште се жалите на таа игра на Интер..зарем интер требаше да ви се отвори за да прими 5 гола и да го играте вашиот во сон ''тотален фудбал'' со 100 и кусуро пасови помеѓи пике,милито и чави назад кој никој не ги бркаше......зарем тоа е фудбалот кој сите ние ''фановите на другите тимови'' го сонуваме и со кој ви завидуваме....поздрав и не треси онакви зелени ќе ти се смеат....а гоче Интер ќе ги освои и тие титули ама после ќе тврдите како демек аууууу вашите титули биле со стил со атрактивна игра со многу голови со томас овребо..дада...

Радувајте се сега на овој успех на Интер, затоа што следниот пат кога ова ке се повтори можеби ти нема да бидеш жив. поз:helou:

Расправиите со интерашите нема да ги коментирам. Заслужено победија во финалето, а тоа дали не надиграле или не е сосема ирелевантно веќе. Како ќе се снајдат без Мурињо сега допрва ќе видиме, ама они нека си мислат. А Мурињо во реал....е наредната сезона ќе биде уште поинтересна од оваа, (иако и оваа беше екстремно возбудлива, и заврши во наша полза :) ) ќе биде голема борба со Пеп, а дали ќе не "детронизира" останува да видиме.
Како и да е, сега Барса е шампион во Шпанија и ние уживаме во титулата, а наредната сезона што ќе биде нека биде.

P.S Му благодарам на тој што ме додаде во листата на членови :)

VISCA EL BARCA !!!

Мингеја упорен: Барса сака да го продаде Чави :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: хаха добар виц http://sportdenes.com/index.php?opt...-09-34&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43

Абе да сум како нив, не се брукам ни да го дочитам ова од странски сајт, па камоли да го преведам и да го постирам на македонски :tapp:

Радувајте се сега на овој успех на Интер, затоа што следниот пат кога ова ке се повтори можеби ти нема да бидеш жив. поз:helou:

Очигледно немаш аргумент за мојот пост па лупаш глупости како Интер никогаш нема да го освои повеќе ЛШ како баба да ти е ванѓа........ако не сум во право за погорниот мој пост демантирајме а не да се јавуваш во дискусијата и да ја вртиш во сосема друго...се што напишав погоре е ЖИВА ВИСТИНА а тоа дали ви се допаѓало или не е ваша работа и претпоставувам 80% погрешно ќе ме разберат и повторно ќе ја вртат темата!

Гвардиола го сака играчот на Арсенал Емануел Ебуе

@ нероаѕуро
се што си напишал е вистина, интер ги победи шампионите на лигите и си освои ЛШ..само спомнувањето на тоа лајното од судија овребо ти е многу мурињо муабет..спомнуваш судии а интер ја помина барса со помош од пријателот на мурињо, дадоа гол од офсајд, а вториот беше после фаул врз меси, да не те потсеќам на турбо агресивната игра на одбраната на интер која на првиот натпревар не доби доволно жолти картони (маикон го изџигери педро во една ситуација)..ама се ова е за џабе ќе ми кажеш и сигурно ќе најдеш контра-аргументи а на крај ќе ја спомнеш и титулата од ЛШ..све е тоа ок..ама те молам спореди ја ланската шампионска сезона на Барса и овогодинешната на Интер ; црно и бело; јинг и јанг; гол кур и тв1000...едниве играат другиве НЕ!
мене само не ми е јасно како ти е убаво да го гледаш тимот у своја половина 60 посто од времето на секоја утакмица, како ти е ќеиф да го гледаш ето како бек?! јебеш и успех и све ако не ми е убаво да ја гледам екипата за која навивам да пердаши кој стигне,тоа не значи дека сега треба сите екипи на светов да имаат десет напаѓачи и нула одбрана! ама во 2010 мислев дека фудбалов еволуирал малце, ама не и за интер..
тоа сакаат да ти го објаснат сите навивачи на Барса, поседот, шансите, акциите, играњето пред голот на противникот, држењето до она нивното, кантерата итн.. се нешта што интер или било кој друг клуб ги НЕМА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom