@ нероаѕуро
се што си напишал е вистина, интер ги победи шампионите на лигите и си освои ЛШ..само спомнувањето на тоа лајното од судија овребо ти е многу мурињо муабет..спомнуваш судии а интер ја помина барса со помош од пријателот на мурињо, дадоа гол од офсајд, а вториот беше после фаул врз меси, да не те потсеќам на турбо агресивната игра на одбраната на интер која на првиот натпревар не доби доволно жолти картони (маикон го изџигери педро во една ситуација)..ама се ова е за џабе ќе ми кажеш и сигурно ќе најдеш контра-аргументи а на крај ќе ја спомнеш и титулата од ЛШ..све е тоа ок..ама те молам спореди ја ланската шампионска сезона на Барса и овогодинешната на Интер ; црно и бело; јинг и јанг; гол кур и тв1000...едниве играат другиве НЕ!
мене само не ми е јасно како ти е убаво да го гледаш тимот у своја половина 60 посто од времето на секоја утакмица, како ти е ќеиф да го гледаш ето како бек?! јебеш и успех и све ако не ми е убаво да ја гледам екипата за која навивам да пердаши кој стигне,тоа не значи дека сега треба сите екипи на светов да имаат десет напаѓачи и нула одбрана! ама во 2010 мислев дека фудбалов еволуирал малце, ама не и за интер..
тоа сакаат да ти го објаснат сите навивачи на Барса, поседот, шансите, акциите, играњето пред голот на противникот, држењето до она нивното, кантерата итн.. се нешта што интер или било кој друг клуб ги НЕМА!