Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Ајде некој и мене нека ме означи.
http://barcaelections2010.blogspot.com/ На овај блог ги има кандидатите за претседател, односно овај блог ќе пренесува се за трката за претседател.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Тагнатите т.е означените членови се фановите на Барселона на форумов. Значи, ако сметаш дека некој од форумов е фан на Барселона, ако пишува во фан-клубов, а да не е означен, означи го.

Свати Гочка? :)
aaa da da :)

Член од
29 септември 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
lugje

mislite deka ako go doneseme fabregas kje go resime sekoj problem?-gadno ste se izlazale,ako ni zamine toure koj kje gi pravi valkanite raboti vo sredinata???keita e dobar ama ne e kako toure,busquets e dobar ama za valkani raboti ne go biva oti sekogas koga kje napravi start lapa i kartonce.za odbranata pa da ne zboruvame ,puyol ne moze da ja drzi desnata strana kako zamena oti vekje e pristar,chygra e drvo,milito e super,abidal i maxwell ja drzat levata ,marques si odi najverovatno...i eden zaklucok ni treba zasiluvanje na desnata bekovska pozicija i morame toure da si go zacuvame,za napadot ne prava muabet zosto e najakiot napad u cel svet i sredniot red sho e zadolzen za razbivanje na odbranata e strasen,imame mal problem pozadi centarot
VISCA el BARCA...mes que un club

B

boki10messi

Гостин
^Da dojde i Fabre, sekako deka nema da e loso, kako sto rece nekoj Pep sekoj natprevar ke igra so razlicna sredina, prilagodena od protivnikot. Zatoa Fabre e dobro da dojde.
Ama ako si otide Toure, e duri togas ke bide katastrofa. :kesa:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Овој Росел ми има некако мн мафјашка фаца, ме плаши да не заебе работа.
Но сепак мислам дека по успешниот мандат на Лапорта, негов близок соработник ке биде претседател, бидејки сите фанови се задоволни од раководството и не верувам нешто драстично да се промени.
Башка се докажа дека си го бидува Лапорта за претседател- да ги однесеш Барселона на врвот и во кошарка и во фудбал не е лесна работа. Бев мн срекен кога гледав како Барса станува првак и во кошарка :wink:

$KOSTA$

Каталонец !!!
Член од
18 април 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Епа ај и мене нека ме означи , некој.

За Фабре добро ќе биде да се врати дома :) но тоа да не биде услов пак Туре да си замине :smir:

--- надополнето ---

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7097:2010-05-22-10-29-17&catid=55:2010-05-01-18-45-01&Itemid=52
Све да му е*ам на Маскерано .... КОЊ

Уживај бе братче :) нас ни одговара подобро да го видиме 1-2 утакмици отколку на 10 да му ебат матер :)

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
За кој ке навивате вечер бе ?:wink:

Јас ке сум за Баерн зашто Мурињо страшно ме нервира.

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Не навиваме ние за Никој освен за БАРСА.

Кој сака нека тепа, глај нека си истат.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Вест Хем со понуда до Анри

Виља: Ќе дадам се за овој клуб

Бегиристан: Немаме план за продажба на нашите фудбалери, размислуваме само за засилувања

„Никогаш не е лесно да се даде гол, но кога во тимот ги имате Чави, Меси, Бускетс, Кеита и Педро околу вас, малку е полесно да се биде голгетер.“ - изјави Виља.

Бускетс.. :pos:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
^Да не ги помешал со Иниеста :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom