Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Мотивациското клипче на Пеп пред натпреварот со Ваљадолид. :cuc:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Пеп...те остава без зборови,најдобар мотиватор е човекот!

Ау каков тим имаме бе...каква атмосфера преовладува...сите играчи оставаат срце на терен.

Се додека го имаме овој тим и овој тренер нема да имаме гајле бидејќи и покрај тоа какви поединци ќе играат кај нас ние сепак ќе бидеме ТИМ.

И да MES QUE UN CLUB!

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
е да бе Валенсија со кои играчи ќе игра? :pos2:

ако остане Туре

----------------Валдез------------

Алвес---Пујол---Пиќе----Абидал

-----------------Туре-------------------
-----------Чави-------Фабрегас----

------Меси---------------------Виља----
------------------Ибра-------------------

:cuc:

е сега Иниеста на клупа малку незгодно е али то е :)
Фабрегас подобар од Иниеста :tapp: Фабрегас ако дојде е печен да грее клупа ако Иниеста не игра крило, што не сакам да се случи ...

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Фабрегас подобар од Иниеста :tapp: Фабрегас ако дојде е печен да грее клупа ако Иниеста не игра крило, што не сакам да се случи ...
Иниеста на клупа, тоа нема шанси да се случи, побрзо Ибрахимовиќ ќе ја грее клупата
------Меси---------------------Иниеста----
------------------Виља------------------

Фабрегас ќе треба да е смената на Чави ама додека игра чави барем уште 2 сезони Инеста може да игра на оваа позиција (лево крило). Само мака ќе ми е исто за Педро. Се покажа многу, а нема да има многу шанси за игра ако дојдат и Фабрегас и Виља.
Туре не треба да го дадат по никоја цена. Човекот е работник голем на теренот, со Бускетс не би го споредувал ич, а во споредбата со Маскерано, едноставно ќе речам Туре е покомплетен играч и ментално и физички.

Многу интересен преоден рок следува. Ако уште сега Лапорта ги донесе Виља и Фабрегас не знам што да очекувам уште од новиот претседател на лето. Што ќе ветува во изборната кампања. Кога и со овие двајца е завршена работата. Уште десен бек да се најде за резерва,a може и Асенхо за резервен голман :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Иниеста на клупа, тоа нема шанси да се случи, побрзо Ибрахимовиќ ќе ја грее клупата

Фабрегас ќе треба да е смената на Чави ама додека игра чави барем уште 2 сезони Инеста може да игра на оваа позиција (лево крило). Само мака ќе ми е исто за Педро. Се покажа многу, а нема да има многу шанси за игра ако дојдат и Фабрегас и Виља.
Туре не треба да го дадат по никоја цена. Човекот е работник голем на теренот, со Бускетс не би го споредувал ич, а во споредбата со Маскерано, едноставно ќе речам Туре е покомплетен играч и ментално и физички.

Многу интересен преоден рок следува. Ако уште сега Лапорта ги донесе Виља и Фабрегас не знам што да очекувам уште од новиот претседател на лето. Што ќе ветува во изборната кампања. Кога и со овие двајца е завршена работата. Уште десен бек да се најде за резерва,a може и Асенхо за резервен голман :)
Не се споредува тоа дрвото Бускетс со Туре. Ко да го споредуваш Меси со Бендтнер :) Иако во последниве мечови ме изненади позитивно на моменти Бускетс ама на НЕКОЛКУ моменти само. Туре ако го испуштат ќе биде многу полошо него испуштањето на Ето. Туре е несопирлива сила и го докажа тоа полно пати, колку поразлична игра има Барса со Туре место со Бускетс. Златно трио се Чави - Туре - Иниеста, за мене незаменлива средина. Се надевам дека ќе им дојде памет и нема да го направат тој погрешен потег.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
е да бе Валенсија со кои играчи ќе игра? :pos2:
Абе со кои сака нека игра. Секако се во криза, мора да продаваат играчи. Па ако има шанса оти да не. Мислам дека Мата одлично би се вклопил во играта на Барса.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе со кои сака нека игра. Секако се во криза, мора да продаваат играчи. Па ако има шанса оти да не. Мислам дека Мата одлично би се вклопил во играта на Барса.
Не ни треба Мата!

Го имаме Педро а исто така тука е и Џефрен.Ако го земеме Мата тогаш само би ги изгубиле нашите таленти.Педро имаше фантастична сезона која му беше прва сезона во првиот тимм.
Следната сезона очекувам да блесне пак иако мислам дека ќе игра помалку отколку што играше оваа сезона.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958

Продолжување на договорот на Пеп за уште некоја сезона :smir:

--- надополнето ---

Acuerdo total por Villa :vozbud:

Who is next? :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
villa sport.es.jpg

SIGNED!

Villa will arrive to sign in a few hours.

Total agreement. 42 millions for the transfer and a 4-years-lasting contract with option to sign for one more if needed.

Presentation: Barça wants to dress him in blaugrana on Friday

Добри вести од Туре:

Touré doesn’t want to go to Arsenal

За Ибра има заинтересирани:

Mercato: Chelsea and City are interested in Ibra.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
It's now official: David Villa is a Barcelona player. 40m euros

Congrats :)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
It's official: FC Barcelona, Valencia and David Villa have reached an agreement

Ај да дават повеќе голови од колку што даваше во Валенсија и да земит шампионска титула в година :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Честито каталонци, ова е играч што ви треба.
Се надевам ќе го продадете Ибра додека уште вреди нешто :smir:

B

Beck's

Гостин
OFFICIALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL:vozbud: Cestitki do site za ovoj neverojaten transfer:)

DAVID VILLA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom