Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
3-2 e конечнио резултат?Не ги гледах последните 15тина минути другарките земаа да менат програми мамето ниино.Не сфакат каков стрес беше тва за мене....

2-3:)

p.s so ne gi prati kaj mene drugarkite,da gledas na raat:tv:

2-3:)

p.s so ne gi prati kaj mene drugarkite,da gledas na raat:tv:

На тие последни минути и Анџелина Џоли да ми доаѓаше...едноставно немаше ни да ја погледнам :) :pos2:

Замислете, Бојан можеше да биде трагичар на натпреварот во случај ако завршеше 3-3. Промаши чист зицер што баба ќе го погодеше со сакатата нога.

Иначе кога вие славевте тука јас уште се тресев ко пичка, и 10 пати реков топка курва е свашта можат да се десат. Среќа наша шо се излезе во најдобар ред. Иначе Севиља кога дознаа дека Депортиво ја совладал Мајорка спласнаа со играта, не беа заинтересирани веќе.

Замислете, Бојан можеше да биде трагичар на натпреварот во случај ако завршеше 3-3. Промаши чист зицер што баба ќе го погодеше со сакатата нога.

Иначе кога вие славевте тука јас уште се тресев ко пичка, и 10 пати реков топка курва е свашта можат да се десат. Среќа наша шо се излезе во најдобар ред. Иначе Севиља кога дознаа дека Депортиво ја совладал Мајорка спласнаа со играта, не беа заинтересирани веќе.

Баш кога даде гол Депортиво...тогаш даде и Кануте!

Откако дознаа дека Мајорка губи овие добија сила :pos2:

тесно тесно...важно бидна работата,мислам дека веќе се е готово и може да се прослави титулата во Барселона

Само како се ежам со оваа видео:

True Champions dont rely on others to win it, they win it by themselves!:bilokojzbor:

Ама Трајче добро изигра и добра асистенција на Максвел другите перфектно си играат секоја утакмица

Qué gran noche
de emoción. Nos queda un pasito para conseguir el premio a tantas
jornadas. Os dejo este vídeo que para mí simboliza nuestro espíritu.

Od profilot na Andres Iniesta :)

ме интересира само нешто колку гола лани дадовте?
не надминавте стотка нели?

Ајде момци конечно стигнав и ја да честитам победа,иако после 0:3 играчите се опуштија,сепак на крајот се испадна добро
И да не заборавам нека ни е честито ТИТУЛААААААААААА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom