Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Има врска.Дерби натпреварите со МИЛАН датираат од 1908година!!!!
Зборуваме за навивачка култура, не за противникот. А навивачка култура во Италија, исто како во Македонија нафта.

Еве една слика од оружјето што беше запленето од навивачите на Рома и Лацио.

Скромно нели?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
веќе денес објавени шпекулации за трансфер на Виља во Барса.....таков играч ни е потребен-Виља или Торес.....се разбира се е во рамки на шпекулација.....
Може некој да ми каже што е финтата со аватариве? зашто повеќето имате исти?

П.С. Не сум циник стварно не знам :smir:

@ Кројф не си ги видел навивачите на фенербахче излеа :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Може некој да ми каже што е финтата со аватариве? зашто повеќето имате исти?

П.С. Не сум циник стварно не знам :smir:

@ Кројф не си ги видел навивачите на фенербахче излеа :D
До натпреварот со Интер 99% од нашиот фан клуб имавме исти аватари!

Тоа се однесуваше до маиците кои ги облекоа играчите на Барса после мечот со Херез.

Тоа пишаното значи: Ќе ја оставмие кожата на терен!
Значи се однесуваше за мечот против Интер!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
До натпреварот со Интер 99% од нашиот фан клуб имавме исти аватари!

Тоа се однесуваше до маиците кои ги облекоа играчите на Барса после мечот со Херез.

Тоа пишаното значи: Ќе ја оставмие кожата на терен!
Значи се однесуваше за мечот против Интер!
Ок фала на инфо.

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Зборуваме за навивачка култура, не за противникот. А навивачка култура во Италија, исто како во Македонија нафта.

Еве една слика од оружјето што беше запленето од навивачите на Рома и Лацио.

Скромно нели?
Italian mafia :smir: Имат срце бе брат :).

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Немој барсо сузе лити и ти чеш једном прва бити, то че бити оних дана кад не буде Интер из Милана ! ! !
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
odi be smrdlo da ti ebam se oti lani vaka ne vikase kaj bevte lani??????? i koga 4e osvoite LS i 6 tituli javi se do togas mozes samo da :drk::pusk::smir:

B

boki10messi

Гостин
Neka ni e cestit Villa:tv:
Na Wikipedia go pisuva nas igrac od 2010.:uvo:

Inaku, ne mi se dopaga ovoj transfer na 28-godisen fudbaler. Silva da go zememe e 14 pati podobro.

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16

Inaku, ne mi se dopaga ovoj transfer na 28-godisen fudbaler. Silva da go zememe e 14 pati podobro.
Виља има уште 3-4 сезони сјајни пред него, 28 години не се многу, и Ибра е толку. Плус Виља немора да се прилагодува на ништо, само треба да чека топка и да дава гол. Расен напаѓач, баш тоа го изгубивме со продавањето на Ето. Меси е вонземјанец, ама неможе сам во нападот. Плус незнам зошто сте толку против Ибра, човекот игра прва сезона а даде над 20 гола, ако се сеќавате и Анри беше сличен па потоа блесна со 30+ гола. Дајте им време, не бива бутни прачка пиј вино.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ајт честито Виља :P
Иначе не очекува уште еден тежок натпревар против Виљареал, Примера ни е последната шанса за да не останеме со прст во уста оваа сезона така да сега кога нема Лш и Купови ќе се насочиме на Лигата и се надевам дека ќе ја освоиме.:toe:
Eве ги повиканите против Виљареал:
Goalkeepers Valdes and Pinto;
Defenders Alves, Puyol, Pique, Milito, Maxwell, Marquez and Chygrynskiy;
Midfielders Xavi, Busquets, Keita, Toure and Thiago;
Forwards Messi, Ibrahimovic, Pedro, Henry, Bojan and Jeffren

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62

28 години не е стар за напаѓач, ама ти пишувам само да ти прашам зш баш 14 пати подбро, зш не 20 или 10 :pos2::pos2::pos2:

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Виља има уште 3-4 сезони сјајни пред него, 28 години не се многу, и Ибра е толку. Плус Виља немора да се прилагодува на ништо, само треба да чека топка и да дава гол. Расен напаѓач, баш тоа го изгубивме со продавањето на Ето. Меси е вонземјанец, ама неможе сам во нападот. Плус незнам зошто сте толку против Ибра, човекот игра прва сезона а даде над 20 гола, ако се сеќавате и Анри беше сличен па потоа блесна со 30+ гола. Дајте им време, не бива бутни прачка пиј вино.
Паметно кажано. Ибра е доволно добар, над 20 гола даде, само уште да се прилагоди на играта, и мислам дека од наредна сезона ќе биде топ.

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Само години на Виља не се добри.Не треба да се брза со трансфер уште сега,требаше да се почека Ливерпул што ќе направи во лигата и да си го чекаме златен Торес(ако дојде да игра за друг тим во Шпанија)...........:helou:

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Мислам дека Виља е подобра опција од Торес. Торес е склон кон повреди, е сеа помлад е, ама па Виља може да игра и лево, место Педро.

B

boki10messi

Гостин
28 години не е стар за напаѓач, ама ти пишувам само да ти прашам зш баш 14 пати подбро, зш не 20 или 10 :pos2::pos2::pos2:
Epa dali ke napisam 20 pati, dali 10 pati, 100, 5, 2 i slicno, voopsto ne se zabelezuva, toa e navika da go citame i ne mu obrakame vnimanie. A 14 po malku "bode vo oci".
I najveke oti sum 14 broj vo odelenie:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom