Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ме збуни со тоа 'вас' - за кои навива Батистута, а му ги гледам на банерот само Фиорентина и Реал :smir:

Таа година во плуфинале игравте со Валенсија. Изгубивте 4:1 или 4:2 на Местаља и победивте 2:1 на Ноу Камп.
точно во 2002 беше со нас во полуфинале тогаш мислам дека беше 2:2 на ноу камп и 4:1 во мадрид...
ти потенцирав точно за кој навивам :pipi:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ова е вистинскиот предизвик за Барселона, ова е најтешкиот испит за Гвардиола... ДА СЕ БИДЕ ИЛИ НЕ?! вистинскиот одговор е скриен во душата на играчите, во нивната мотивација и волја. Го правеле тоа многу пати, убеден сум дека ќе го направат повторно на задоволство на сите нас! Камп Ноу нека ГРМИ!
Да додадам дека оваа ќе биде мотив плус!

Чави одигра добро...даде добри топки кои не знаеја да ги искористат,на Педро му даде добар пас но тој каснеше со шутот и беше изблокиран!

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Гвардиола направи само една грешка во пресрет на овој натпревар..АНРИ

Натпреварот е само доказ колку ни фали дон андрес. одбраната како и секогаш, после поволен резултат трчат во напад :) брзите играчи на интер успеаа да ги искористат нафрлените топки и контрите и не совладаа...

Голот од офсајд нема да го коментирам, за судијата е дел од секундата и тешко се приметува тоа :) Со пеналот искрено, не можам да се помирам...

The Special One уште еднаш се докажа дека владее во менаџерските води, капа доле! Го неутрализира ПРЕД СЕ Чави - архитектот во акциите на барса... после златан, кој делуваше изгубен на терен и на крај меси :)

Ова е вистинскиот предизвик за Барселона, ова е најтешкиот испит за Гвардиола... ДА СЕ БИДЕ ИЛИ НЕ?! вистинскиот одговор е скриен во душата на играчите, во нивната мотивација и волја. Го правеле тоа многу пати, убеден сум дека ќе го направат повторно на задоволство на сите нас! Камп Ноу нека ГРМИ!

Само тука ќе те поправам....го неутрализираа прво Меси, не Ибра....

Кога се неутрализирани Чави и Меси, Ибра е изгубен автоматски....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Јас сакам само ова да го додадам:smir:

Верувајте во најдобрите во историјата:vozbud:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Уште пред натпреварот реков не очекувам ништо од Ибрахимович. Го знаат предобро поранешните соиграчи, башка Лусио е феноменален одбранбен.

Лошото е што кога не игра Ибрахимович нема кој да шутира со глава или да спушти топка, а кога игра па се форсирааат високи топки само заради него, а на никој друг тоа не му одговара.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Уште пред натпреварот реков не очекувам ништо од Ибрахимович. Го знаат предобро поранешните соиграчи, башка Лусио е феноменален одбранбен.

Лошото е што кога не игра Ибрахимович нема кој да шутира со глава или да спушти топка, а кога игра па се форсирааат високи топки само заради него, а на никој друг тоа не му одговара.
Ибра е корисен бидејќи отвора простор...но вечерва на кого да му отвори!! На Меси кој играше далеку од 16 метри.

Мислам дека на реваншот Меси ќе игра поистурен и играњето на Ибра може да му користи многу.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Видовте кога влегуваа на терен значи на излез од соблекувалната шо праеше судијата со играчите на Интер?
Глеав на Скај Калчо и даваа додека беше полувреме и овој си муабетеше со нив ..онака другарски ги мава по рамо у стилу( ај ќе средиме за вас )
Ме накурчи чоеков денес ..ептен... Пујол фаулира и попушта под притисок на играчиве и му дава жут после 10 мин ... :tapp:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Не коментирам ни судии, ни ништо.Кратко... има уште 90 мин

B

Beck's

Гостин
Видовте кога влегуваа на терен значи на излез од соблекувалната шо праеше судијата со играчите на Интер?
Глеав на Скај Калчо и даваа додека беше полувреме и овој си муабетеше со нив ..онака другарски ги мава по рамо у стилу( ај ќе средиме за вас )
Ме накурчи чоеков денес ..ептен... Пујол фаулира и попушта под притисок на играчиве и му дава жут после 10 мин ... :tapp:
Mourinho-Portugal
Sudijata-Portugal

interesno

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Меси беше премногу назад за да го прави тоа што знае. Не знам.. денес некако ми делуваше млитаво, анемично и без желба.. едноставно со покриен Чави немаше и со кого да игра.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ибра е корисен бидејќи отвора простор...но вечерва на кого да му отвори!! На Меси кој играше далеку од 16 метри.

Мислам дека на реваншот Меси ќе игра поистурен и играњето на Ибра може да му користи многу.
Абе во основа тоа е прашање на вкус, јас цело лето бев против негово купување и мрчев постојано дека не им е потребен. Тогаш реков дека посакувам да ме демантира, но не знам што да кажам. Факт е дека постигна неколку клучни голови сезонава, но факт е дека играта со него е далеку поспора и се отстапува од ланската игра која донесе 6 титули.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Судијата згреши за голот што го постигнавме од офсајд, али и му досуди офсајд на Милито што не беше офсајд... пенал немаше и не го слушате коментаторот глуп беше како куров, се виде дека Снајдер ја крена ногата нагоре и судијата тоа убаво го виде и затоа му даде жолт на Алвес....

Него кај беа тие што им зборев за Меси а ме направија дека неам поим од фудбал? Се виде семоќниот, вонземјанецот или како и да го нарекувавте... Знае да игра али ако не игра Барса не игра ни ОН, ФАКТ !!!...

очекувам уште еден интересен натпревар и нека победи и таму подобриот...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Вака беше и кога играа со Арсенал... Кој беше тој Меси ? у чив џеб е Меси?
аххх бе... Животот дава шанса на луѓето да учат од грешки...ама некои не сфаќаат па и со 4 гола да им го докажеш тоа..

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Судијата згреши за голот што го постигнавме од офсајд, али и му досуди офсајд на Милито што не беше офсајд... пенал немаше и не го слушате коментаторот глуп беше како куров, се виде дека Снајдер ја крена ногата нагоре и судијата тоа убаво го виде и затоа му даде жолт на Алвес....

Него кај беа тие што им зборев за Меси а ме направија дека неам поим од фудбал? Се виде семоќниот, вонземјанецот или како и да го нарекувавте... Знае да игра али ако не игра Барса не игра ни ОН, ФАКТ !!!...

очекувам уште еден интересен натпревар и нека победи и таму подобриот...

А кој играч игра ако не игра тимот??? Има некој таков на вакви натпревари?? Кажи, ја барем не знам....

Не може еден играч да носи екипа....никојпат го немало тоа! ФАКТ!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
А кој играч игра ако не игра тимот??? Има некој таков на вакви натпревари?? Кажи, ја барем не знам....

Не може еден играч да носи екипа....никојпат го немало тоа! ФАКТ!
Ко го тепавте Арсенал, кога не тепавте нас, тој играч беше МЕСИ за вас! Вонземјанец шо давал многу голој, шо не се запирал. Е сеа, 2 утакмици нигде го нема па никојпат немало играч шо можи да носи екипа кажувате. А бе ајде! :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom