Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тибам наптреварот, ем судија а и Педро не се виде т.е никој не одигра на ниво.:toe:

сепак составот помина низ доста трансформации(играчки) така да не може секогаш 100% да се извлече,секако имајки во предвид дека за само неколку дена следи многу важен дуел во ЛШ,како и играта на Еспањол-нималку нежност не прикажаа:toe: уживајте момци,дури и Задрид да биде шампион годинава,им покажавме кој е кој во меѓусебните дуели:wink:

Jaс не глеав...ама кога видов на лајфскор резултатот ЗБЕСНАВ.Се дома испцујах и искрших.

Немој бе па и ти сега се да кршиш и пцуеш,никој не е крив... :tv:
Се плашат од Интер и затоа неможеа да напраат нешто повише на утакмицава,сите се свртени со мислите кон Милано :pos:

ве испраа денес еспањол немојте да сте отишле со Наши дресови во милано!:helou:

Момци не го гледав натпреварот зашто бев на свадба,и не знам како било али од резултатот не сум задоволен,но како што читам погоре сме одиграле лош меч,али ако ништо не е изгубено,и да тепа реал утре разликата ќе биде 1 бод,ама ние ќе треба да тепаме се до крај ако сакаме титула...ама има време за тоа,сега треба да се насочиме кон мечот со интер,каде што очекувам добар резултат и се разбира пласман во финалето:vozbud:

Дечки зш така изигравте денес...Барем Еспаљол не е некое екипиште.
Сега во вторник играте против интер на Меаца???И уште нешто..Колку ќе биде бодовната разлика ако Реал тепа утре?...Поздрав.

Сега во вторник играте против интер на Меаца???И уште нешто..Колку ќе биде бодовната разлика ако Реал тепа утре?...Поздрав.

daa,vtornik protiv inter:wink:
ako real ke tepaat protiv valencia,togas im begamo 1 bod samo :kesa:

Калехон,алал ти вера,одлично изглуми:aplauz:
Очај!

Фала богу ги откачивме Еспањол.
Кај Виљареал и Севиља ќе се прошетаме и полесно од очекувањата.
Е они има да го искркаат ко ку*ви шо кркаат по 2-3 навачер:vozbud:
Се знаеше дека ке биде тежок натпреваров, џокерот го потрошивме, идеме на 5 победи до крај. Пеколно тешко ке биде.
Ти стварно мислиш дека Реал ќе тепа се до крај. И они ќе кикснат не се машини играчиве. Плус неќна со Алмерија се извадија само оти Уче неаеше еден гол од 7 метри да погоди. Ама утре со Валенсија друга песна ќе се пее:)
Ме мрзи да барам назад од емен ама кажав тоа копилињата ќе дадат гз само за Барса да не освои Примера:nesvest:

Утакмицава на моменти ја гледав така да неможам да искоментирам којзнае шо, ама колку шо читам сме биле најлошо годинава. Добро јебига неможе секој натпревар да се тепа и да се игра фантастично:). Само да не влеземе во серија па да ја усереме цела сезона.

Јас само едно знам, Интер ќе го наплати цехот за Еспањол :vozbud:
26147_1237021938162_1607645612_1739816_3686027_n.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

Со еспањол е по традиција тешко секогаш,но мислев дека вечерва ќе ги прегазиме,ама ме изненади гвардиола.

го очекував скоро најјакиот состав(без повредените) и анри од почеток.
значи средина туре,кеита и чави и напад-педро,меси и анри.

непотребна екскурзија на гвардиола вечерва,плус судии плус еспањол.

Јебига, најлош натпревар сезонава, тоа е тоа, но сепак нема простор за песимизам.

Утакмицата, помалку или повеќе како што ја очекував, поготово после составот кој го видов на терен.
Овој пат Пеп ја утна, сакале тоа го признаеме или не. Зашто со два класични ДМ, зашто кога знаеме дека така не ни оди, бар тоа е испробано, + на тоа кога ќе се додаде и Максвел како лево крило, = на пропаст...
Друго ќе беше со Кеита и Бојан од почетокот на натпреварот а Максвел како лев бек, друго, али и покрај СЕ, нетреба да има простор за загриженост.

Една работа која не ми се допаѓа е тоа што не ги играме натпреварите со Реал во ист ден, барем последниве кола...

VISCA EL BARCA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom