Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2:
Арно ми викаше баба: За се постои прв пат внучко:pos2::pos2::pos2:
Ќе освојувале титула со максимален број на бодови од домашен терен. Мало моргенѓ
![]()
Ај ако сака некој нека преведе шо пишува на сликава![]()
Колку сакаат нека зборат, за мене Валдес стана најдобриот голман. Се среди човекот, се смири. Му се роди син пред 2години, и не му памтам посериозна направена грешка.
Колку и да играш перфектна игра, што и ја игравме од кога дојде Роналдињо, противникот еднаш во натпреварот мора да направи барем една контра/шанса, а во минатото таа шанса се претвараше во гол, речиси секогаш. Но сега работите се сменија.
Валдес го реши натпреварот, и овој и многу други, се другото останува ситница. Човекот да не му ја фатеше топката на Игуаин очи во очи(лани првиот натпревар на кампот на 0-0), пак на Игуаин очи во очи(сезонава на кампот на 0-0), и вечерва единствените два сериозни удари (ВдВ кога излезе сам пред него и Роналдо кога сакаше меѓу нозе) Барселона немаше да биде она што е денес!
Затоа, viva la Valdes!![]()
i pak nikako Cristina da postigne gol protiv Barca
do Kire: pred nekoj den mi spomna neso Cristina so driblinzi pominuva igraci levo desno neso,kako bese??:tv:
Педро го плескаа како плескавица![]()
Пијан бил тогаш бе незнаел шо зборува
Педро денеска беше исто како кога гледам кога некој се брои против Кличко. На секои 3 минути на земја беше.....
i pak nikako Cristina da postigne gol protiv Barca
do Kire: pred nekoj den mi spomna neso Cristina so driblinzi pominuva igraci levo desno neso,kako bese??:tv:
Брат и денес правеше финти али нешто слабо му успевааi pak nikako Cristina da postigne gol protiv Barca