Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа момци и уште од сеа ви честитам титула Шампиони во Шпанија:toe:
Денеска докажавте дека Барса е светлосни години подобра од Реал(иако сум навивач на Реал ама тоа е вистина)

XAVI:cuc:

Педро го плескаа како плескавица :)

Сакам тошина да видам сега :wink: Остајте малце да си поуживаме во победава :wink:

:pos2::pos2::pos2:

Арно ми викаше баба: За се постои прв пат внучко:pos2::pos2::pos2:

Ќе освојувале титула со максимален број на бодови од домашен терен. Мало морген:):vozbud:ѓ

27099_381423437683_81267402683_4025336_2649760_n.jpg

Ај ако сака некој нека преведе шо пишува на сликава:)

1.Veke se 6 godini(CL)
2.Se cuvstvuvam mnogu loso
3.Opkolen sum so paketi i pederi

Stand up!!! за светскиот владар во фудбал, ми ја наполнивте душава, браво Барса.

Сега флорентино нека си ги собере милионите и правац за Чиле. :)

Колку сакаат нека зборат, за мене Валдес стана најдобриот голман. Се среди човекот, се смири. Му се роди син пред 2години, и не му памтам посериозна направена грешка од тогаш па наваму.

Колку и да играш перфектна игра, што и ја игравме од кога дојде Роналдињо, противникот еднаш во натпреварот мора да направи барем една контра/шанса, а во минатото таа шанса се претвараше во гол, речиси секогаш. Но сега работите се сменија.

Валдес го реши натпреварот, и овој и многу други, се другото останува ситница. Човекот да не му ја фатеше топката на Игуаин очи во очи(лани првиот натпревар на кампот на 0-0), пак на Игуаин очи во очи(сезонава на кампот на 0-0), и вечерва единствените два сериозни удари (ВдВ кога излезе сам пред него и Роналдо кога сакаше меѓу нозе) Барселона немаше да биде она што е денес!

Затоа, viva la Valdes! :vozbud:

i pak nikako Cristina da postigne gol protiv Barca

do Kire: pred nekoj den mi spomna neso Cristina so driblinzi pominuva igraci levo desno neso,kako bese??:tv:

Колку сакаат нека зборат, за мене Валдес стана најдобриот голман. Се среди човекот, се смири. Му се роди син пред 2години, и не му памтам посериозна направена грешка.

Колку и да играш перфектна игра, што и ја игравме од кога дојде Роналдињо, противникот еднаш во натпреварот мора да направи барем една контра/шанса, а во минатото таа шанса се претвараше во гол, речиси секогаш. Но сега работите се сменија.

Валдес го реши натпреварот, и овој и многу други, се другото останува ситница. Човекот да не му ја фатеше топката на Игуаин очи во очи(лани првиот натпревар на кампот на 0-0), пак на Игуаин очи во очи(сезонава на кампот на 0-0), и вечерва единствените два сериозни удари (ВдВ кога излезе сам пред него и Роналдо кога сакаше меѓу нозе) Барселона немаше да биде она што е денес!

Затоа, viva la Valdes! :vozbud:

Yep, и ја го мислев тоа дур гледавме :) Мада не верувам да му земе на Икер место.

do Kire: pred nekoj den mi spomna neso Cristina so driblinzi pominuva igraci levo desno neso,kako bese??:tv:

Пијан бил тогаш бе незнаел шо зборува:):vozbud::vozbud:

Педро го плескаа како плескавица :)

Педро денеска беше исто како кога гледам кога некој се брои против Кличко. На секои 3 минути на земја беше.....

Цитирано од еден другар (навивач на Реал Мадрид) - "Подобри сме од лани, лани 6 примивме":pipi::back:

Ај ако може некој да ми најде статистика кој колку претчал сакам да видам како се движат фудбалерите и целосно статистика

Брат и денес правеше финти али нешто слабо му успеваа:toe:,во моментов Меси е подобар али пред 2 сезони не беше:toe:Иначе не сум бил пијан не се секирајте

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom