- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
фала :smir:Добредојден си
фала :smir:Добредојден си
Ете тоа сакав да го кажам,и двајцата се феноменални фудбалери тешко им се одзема топка и коа ке тргнат 80 посто е гол.Меси денес тоа го направи а посебно беше убав 3 гол со лоб убава мајсториаТе сфаќам бе друже , сакаш да кажеш дека КР прво прави некој дриблинг и потоа тргнува лево или десно, но Меси тоа го прави во трк и со неговата брзина едноставно ги фака на крива нога противниците и полесно ги поминува....:smir:
“Now we have an important match on Saturday,” he said to a reporter.
Not wanting to get carried away with the euphoric moment, Messi rejected the idea that the match against Real Madrid will be a ‘walk in the park’ as it is tonight for him: “It is very difficult to repeat what I did today. The important thing is to win even though by only 0-1.”
Па не би рекол дека неможе, повеќе би рекол дека несака. Оние финти од Роналдо можат повеќе фудбалери да ги прават но не е поентата само финта да се прави. Треба малку и респект кон некои работи.Абе друже неам ништо против Меси,он е феноменален фудбалер само сакав да ви кажам дека неможе да ги поминува како Роналдо со атрактивни финти.Се надевам дека ме сфативте ја го сметам Меси сеа за најдобар фудбалер бидејки К.Рон во Реал не е во таа форма што беше
taka vikase i pred natprevarot so Arsenal:tv:Видете што вика Меси:
[/color][/left]
Никад не сум кажал дека сме појаки од вас,вие имате многу јака средина тука ни е слабата точка.На Чави и Ињеста неможе топка да им се земе ај ние некако извадиме 0-0 првата али сеа играте прво со Реал пак ке го јаде од вас неможе Роналдо сам тамуАбе кире и претходниот пат пред утакмицата викаше, крекаше едно друго, а откако ве прелсушавме на Кампот те немаше 5 дена на форум. Ај сега да не ја пееме истата песна може????
same here bas takov osekaj dobiv vecervaЗошто мислам дека Педро многу често знае да ги заебе нападите .. . :nesum:
Кога се очекува нешто од него ќе заебе а кога не,ќе напраи нешто... хмм
Искрено сега и вие имате многу подобра средина со Снајдер кој што игра во одлична форма.Никад не сум кажал дека сме појаки од вас,вие имате многу јака средина тука ни е слабата точка.На Чави и Ињеста неможе топка да им се земе ај ние некако извадиме 0-0 првата али сеа играте прво со Реал пак ке го јаде од вас неможе Роналдо сам таму
Нас Снајдер ни е како кај вас Чави без него тешко да сврземе акција,коа игра Снајдер тешко е за противниците бидејки знае да даде добар пас и има добар шут.Ке видиме на 20 како ке се постави Мурињо иако не оечкувајте многу отворен фудбал не сме ние Арсенал па да се отвориме и да ни дадете 4 гола:wink:Искрено сега и вие имате многу подобра средина со Снајдер кој што игра во одлична форма.
Напред Милито и нашиот Ето:back:кои што знаат да решат утакмица, а тука е и македончето да зафркне работа
Само се надевам дека Мурињо нема да паркира цел паркинг пред гол и ни даде натпис ПОМИНИ АКО ЗНАЕШ. Ако не се случи овоа има да гледаме одличен фудбал:smir:
И јас мислам дека ќе почне Пеп со Анри како лево крило , нема играч кој што не е мотивиран на тој дуел , но Анри оваа сезона беше мотивиран и изигра одлично баш тогаш кога ни беше најпотребен (за со Валенсија).Мислам дека за Ел Класико Пеп ќе го стави АНри од почеток.
Од самото тоа дека ќе игра на ЕЛ Класико играчот се мотивира...па кога ќе ги додадеме мотивациските говори и видеа на Пеп...очекувам Анри да одигра солидно