Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
добра игра од страна на барса :smir: дечки од по одамна сум за барса но мн ретко пишам на форумов се надевам ке ме прифатите како фан на барса :smir: покрај јувентус исто ја сакам и барса:vozbud:
smeni polovina od potpisot and Welcome:pipi::helou:

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Честито пласман во 1/2 финале:smir:
Очекувам да го победите и Реал зошто играте страшен фудбал и оваа година:salut:

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Гледај како се поминува со финта
Za tebe i za ostanatite 13/14 godisni deca toa e vrv na fudbalot... Za ostanatiot fudbalski svet postoi eden drug dribler koj se vika Messi...vo pravo si, na Messi ne mu trebaat finti i stomacni muskluli, on gi zbunuva, gi meша i na kraj ne znaat kaj e topkata kaj e Messi.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Секоја чест за Меси моментално е во најдобра форма од сите:toe:,не ме сфативте што сакам да кажам а тоа е дека К.Роналдо те прај мајмун со финти додека Меси ги поминува на полесен начин без некоја атрактивна финта:toe:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Секоја чест за Меси моментално е во најдобра форма од сите:toe:,не ме сфативте што сакам да кажам а тоа е дека К.Роналдо те прај мајмун со финти додека Меси ги поминува на полесен начин без некоја атрактивна финта:toe:
И заборави да кажеш дека Меси те прави горило :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
:pos2:

B

Beck's

Гостин
Konecno Stignav da vidam i 10 omg:tv:

Messi: 10 - A perfect ten for the world's perfect ten. The magician was simply
unplayable scoring a mesmerising four goals with each one of them assisted by
his unique brand of genius. His first was a rocket strike, the second an
instinctive piece of the art of goalscoring, the third an outrageous cheeky chip
while his fourth showed his relentless refusal to be beaten. Nobody can touch Messi on his present form so enjoy him at his breathtaking best. As tonight's exhibition showed it's the greatest show in town

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
И заборави да кажеш дека Меси те прави горило :)
Абе друже неам ништо против Меси:toe:,он е феноменален фудбалер само сакав да ви кажам дека неможе да ги поминува како Роналдо со атрактивни финти:toe:.Се надевам дека ме сфативте ја го сметам Меси сеа за најдобар фудбалер бидејки К.Рон во Реал не е во таа форма што беше:toe:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Here is the story of the 90 minutes at Camp Nou in pictures:

You can almost touch the confidence oozing out of Arsene Wenger. 'We can pull this off.' Bad times are just around the corner...

Nicklas Bendtner scores in the 18th minute. A sensational counter-attacking goal that exposes Barcelona's defensive frailties and gives Arsenal hope.

Lionel Messi invites the world to embrace him as he scores for Barcelona. He is a Lion in a man's body, a Djinn who has escaped from Aladdin's lamp.

Heaped in a huddle on the floor. It is a football pitch but for the Barcelona players it is a dance floor, so mesmerising their football is.

Messi slots in another goal. His moves are so captivating that Gael Clichy can only look on helplessly.

Some say he is the best ever footballer on the planet. He certainly is the best at the moment.

Theo Walcott once again got the better of Maxwell on a few occasions and showed that he needs more consistency to succeed at the top level.

Is that a foul on Messi? Well, even if it is, you cannot blame Bacary Sagna. That is the only way to stop Messi and even then the Argentine doesn't stop.

Theo Walcott tries to out-muscle Eric Abidal but the Frenchman stays strong.

The 22-year-old Messiah.....like a kid who would play all night just for the sake of playing football.

Ме изненадија па морав да го споделам и тука...Гол.ком :)

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Гледај како се поминува со финта
Дечко очигледно ти се Спие! :vozbud::vozbud::vozbud:.

добра игра од страна на барса :smir: дечки од по одамна сум за барса но мн ретко пишам на форумов се надевам ке ме прифатите како фан на барса :smir: покрај јувентус исто ја сакам и барса:vozbud:

Добредојден си :)

$KOSTA$

Каталонец !!!
Член од
18 април 2007
Мислења
220
Поени од реакции
4
Абе друже неам ништо против Меси:toe:,он е феноменален фудбалер само сакав да ви кажам дека неможе да ги поминува како Роналдо со атрактивни финти:toe:.Се надевам дека ме сфативте ја го сметам Меси сеа за најдобар фудбалер бидејки К.Рон во Реал не е во таа форма што беше:toe:
Те сфаќам бе друже , сакаш да кажеш дека КР прво прави некој дриблинг и потоа тргнува лево или десно, но Меси тоа го прави во трк и со неговата брзина едноставно ги фака на крива нога противниците и полесно ги поминува....:smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Xavi: 8 - A modicum of consistency as he patrolled the midfield with his usual
brand of class. Simply doesn't give the ball away. No wonder Barca had 75% of
the possession at one stage.

Статус