Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a sto trebase da praat navivacite na Stutgart koi izvlekoa 1-1 so Barca:pos:

Victoranius doba rezultat imame tacno ali zal mi e sto prokockavme dobar rezultat.Inaku i da izgubivme ke bev isto sreken posto vecerva vidov edna Barcelona sto i lani mozda ja nemase,igrata me pravi sreken i gord,vo 2 plan doaga i rezultatot.Tesko niv u Campot leeeeeee koe ebenje,siluvanje ke bide toa

Точно брат, играта беше вонземјанска. Али кога ќе размислам убаво, подобро што се десија тие 2-2 сеа на гостински терен, за да помислија нашите дека е готово, па на кампот да ја усераа. Сеа со овие 2-2 резултатот е активен, и тоа наговестува дека Барса ќе притисне како денес, ако не и повеќе. Со Штутгарт резултатот 1-1 и тоа како бев среќен, зошто играта беше срање. Али ова денес од 0-2 на 2-2 секако дека ќе се осеќаме малце бедно. Во предност сме, имаме домашен терен, а ќе им ги нема Фабре и Аршавин. Се освен триумф на Барса ќе е рамно на катастрофа. Како ќе ги преживеам овие 6 дена само јас си знам, али со душа чекам вторник.

Сите од овој фан клуб велевме дека ќе има масакр ако Арсенал ја отвори играта пред Барса. Впрочем тоа им се деси на сите кои се отворија пред овој тим на Пеп. Резултатски не се гледа тоа, но според играта... ги убивме, незнаеја кај им е главата, децата после овој натпревар ќе плакаат дома пиејќи ја чашата млеко:pos2:

Ова ми се допаѓа, оваа игра, сакам да ги гледам во вакво светло. Секоја чест момци, вечерва покажавме зошто сме најдобриот тим на Планетата.

И од кај бе тоа дека ни направиле пресврт?:pos2::pos2:

Iskreno da kazam,mene rezultatot mi e super.So ovoj rezultat mora da se trgne na pobeda*znaete sto znaci toa za Arsenal*.

Inaku za igrata-no comment!

абе остајте ги нека се радуваат на нерешено :) они ја гледаат шансата во тоа што не играле шиќе и пујол ами ние имаме уште 2 дефанзивци кои можат да одиграат перфектно и тука е и туре кој може да игра назад и Абидал ќе се врати, плус тука е и Иниеста за на кампот така да масакар ке ги напраиме :)

Од готово- вересија , јбг малку се опуштивме и примивме 2 гола.
Како и да 2-2 е супер резултат пред реваншот на Кампот.
Очекувам Меси да им покаже кој е и што е , нема дадено гол на последните 2 наптревари...
Малку ќе биде тешко во одбраната , но тука е Милито кој што се покажа одлично по враќањето од повредата и верувам дека ќе ги сопре налетите на Арсенал (доколку ги има )

Сите од овој фан клуб велевме дека ќе има масакр ако Арсенал ја отвори играта пред Барса. Впрочем тоа им се деси на сите кои се отворија пред овој тим на Пеп. Резултатски не се гледа тоа, но според играта... ги убивме, незнаеја кај им е главата, децата после овој натпревар ќе плакаат дома пиејќи ја чашата млеко:pos2:

Ова ми се допаѓа, оваа игра, сакам да ги гледам во вакво светло. Секоја чест момци, вечерва покажавме зошто сме најдобриот тим на Планетата.

И од кај бе тоа дека ни направиле пресврт?:pos2::pos2:

vredi da se analizira:pos2:

За реваншот единствено ме плаши Маркез!!

Од готово- вересија , јбг малку се опуштивме и примивме 2 гола.
Како и да 2-2 е супер резултат пред реваншот на Кампот.
Очекувам Меси да им покаже кој е и што е , нема дадено гол на последните 2 наптревари...
Малку ќе биде тешко во одбраната , но тука е Милито кој што се покажа одлично по враќањето од повредата и верувам дека ќе ги сопре налетите на Арсенал (доколку ги има )

Prasanje ke bide brat dali ke go pominat centarot.:smir:

vredi da se analizira:pos2:

Ne zafrkavaj brat,nereseno da se igra so barcelona e isto kako da si pobedil.

Ne mi veruvas? Prasaj go murinho! :)

:smir:

Чиги неможеше да игра или??

Иначе ќе се врати Абидал ваљда за реваншот, али централните дефанзивци ќе се слаба алка.

За реваншот единствено ме плаши Маркез!!

и мене...
исто ме плаши и Абидал наспрема брзиот Волкот...
Ама нема врска, Иниеста се враќа, Ибрахимовиќ се враќа во форма и тоа ме прави 99% сигурен дека одиме понатаму...

Чави ѕвер невиден... какви пасови дава тоа чудо нешто...

На Меси не му беше денот...

и мене...
исто ме плаши и Абидал наспрема брзиот Волкот...
Ама нема врска, Иниеста се враќа, Ибрахимовиќ се враќа во форма и тоа ме прави 99% сигурен дека одиме понатаму...

Чави ѕвер невиден... какви пасови дава тоа чудо нешто...

На Меси не му беше денот...

Ја би играл со Максвел и на реваншот...побрз е од Абидал!

Одличен натпревар за Барса, изиграа одлично, немаа среќа малку на крајот ама тоа е. Мислам дека за тоа што не примија на Емирати, ќе си го примат на Ноу Камп, 3-4 комада и билет за 1/2 финале за Барса!

Денес на фејсбук сите навивачи на Арсенал се радуваа на повредата на Руни, а денес нив ги најде уште полошо! Тоа е кога ќе се радуваш на туѓи несреќи!

Со оглед на тоа дека Абидал знае да игра и како централен дефанзивец, можна е и оваа варијанта на реваншот со оглед на тоа во каква ,,форма" се Маркез и Чигрински.

-----Дани---Милито---Абидал---Максвел

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom