V
Viktoranius
Гостин
Точно брат, играта беше вонземјанска. Али кога ќе размислам убаво, подобро што се десија тие 2-2 сеа на гостински терен, за да помислија нашите дека е готово, па на кампот да ја усераа. Сеа со овие 2-2 резултатот е активен, и тоа наговестува дека Барса ќе притисне како денес, ако не и повеќе. Со Штутгарт резултатот 1-1 и тоа како бев среќен, зошто играта беше срање. Али ова денес од 0-2 на 2-2 секако дека ќе се осеќаме малце бедно. Во предност сме, имаме домашен терен, а ќе им ги нема Фабре и Аршавин. Се освен триумф на Барса ќе е рамно на катастрофа. Како ќе ги преживеам овие 6 дена само јас си знам, али со душа чекам вторник.a sto trebase da praat navivacite na Stutgart koi izvlekoa 1-1 so Barca
Victoranius doba rezultat imame tacno ali zal mi e sto prokockavme dobar rezultat.Inaku i da izgubivme ke bev isto sreken posto vecerva vidov edna Barcelona sto i lani mozda ja nemase,igrata me pravi sreken i gord,vo 2 plan doaga i rezultatot.Tesko niv u Campot leeeeeee koe ebenje,siluvanje ke bide toa