Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Жалам што тука има некои планиско-селски необразовани идиоти ...
Ниту Барса ја навредив ниту вас лично ,ниту пак Арсенал го правев најдобар ,ниту зборев дека ќе ви ја наполниме мрежата ,си правевме пријателски муабет ,затоа што ќе биде фантастична утакмица за гледање и им посакав среќа на двата тима и да победи подобриот ,тоа што некои од вас се ретардирани и искоментираа некои глупости погоре ,можат слободно да се јават во некоја соодветна институција да се погрижи за нив ,или пак да потпораснат малце па да согледаат што пишуваат,читаат и коментираат ,тие што имате барем грам мозок ве молам не влегувајте во расправа со мене,затоа што не сакам да имаме проблеми и не сум овде за тоа
Чао ,пријатно

Sum kazal porano ke kazam povtorno. SO navivaci na Arsenal nema muabet. Oni se najgordite navivaci vo svetot, nivniot tim e sekogas najdobar, igracite se najdobri, igraat najubavo...Koga ke vidis deka nemaat titula zemeno 5 godini, gi sfakas i ne sakas nisto da im kazes da ne pocnta da placat poso realnosta boli ponekogas. Zatoa ostavete gi, neka se poraduvaat use 1 den, pa posle (iako ne sum 100% siguren) ke gi nema nekoe vreme. Ne sum siguren oti i koga gubat znaat da kazat nie bevme podobri, sudiite ne prebaa ili pak moeto omileno, nemame iskustvo, mladi deca igrale bla bla bla

Аман бе Накол..ова Николче :), толку ли маки си видел од нас. Кога предходен пат, еве конкретно, ти имаме додевано тебе.Се води нормална дискусија за претстојниот 1/4 финален натпревар меѓу Арсенал и Барселона :).Секој со свој став.Нормално е да има малку искри, нели.Шо се изнервира толку мајкаму стара

Добро бе озбилчно шо толку пукнавте наеднаш сите против Арсенал-фанс?? Па си праевме фино лепо муабет шо кој како, е ок после малку се брецнавме ама јебига поинтересно е така:).

Еве ви го ѕверот на аеродром.Подисплашено ми делува некако :)

Фацата на мене ми зборува .. "Абе со овие деца"? :pos2:

Тогаш па уште посрамно, 22 годишник да си игра мајтап со нив. Ае ќе гледаме утре силовање.:)

Тоа засега можеш да им го кажеш на вашите ривали во Шпанија :)

neznam samo koj igrac na barsa ke ja kaze istata poraka so ja kaza evra od man u

P.S.igraa mazi protiv deca :pos2::pos2:

neznam samo koj igrac na barsa ke ja kaze istata poraka so ja kaza evra od man u

P.S.igraa mazi protiv deca :pos2::pos2:

Баш ме интересира и мене ;) Сигурно мажот Ибрахимовиќ нема ;) Можеби детето Меси да ;)

Ај бе не го тупи. Или утре оти ќе те нема на форумот, па сеа сакаш да се олесниш? Не сме ние криви што ви се падна Барса, али исто ви се фаќа, а Барса а Јунајтед, заебани сте од сите страни. Ае магла.

Ај бе не го тупи. Или утре оти ќе те нема на форумот, па сеа сакаш да се олесниш? Не сме ние криви што ви се падна Барса, али исто ви се фаќа, а Барса а Јунајтед, заебани сте од сите страни. Ае магла.

Абе..хахаха...имаш информации, побарај броеви од болници за психички растроени лица :) И после навивачите на Барса знаеле да прават моабет. Еве ви доказ. Ебате мрднатите..

Абе..хахаха...имаш информации, побарај броеви од болници за психички растроени лица :) И после навивачите на Барса знаеле да прават моабет. Еве ви доказ. Ебате мрднатите..

Незнам да правам муабет, јебига таков сум. Ајде се читаме утре, ако си тука.:)

Ние не знам дали да закажуваме за болница, ама вашите дефанзивци нека си закажат на костозглобно у Охрид оти Меси ќе им измести кичмите:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom