Најлоши бендови/соло артисти

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
се што се наоѓа на територија на Србија
поќнувајки од ''Водка и џин'' редејки до ''Ти си керко татин син''
се е тоа од забеган позабеган.Ма дај молим ти се нашле по селата 2-3 цицлести женски им ги продале кравите за фустан овците за песна и ајде сите знаат да пеат од загреови позагреови.
од кај нив само жељко јоксимович го ценам!
Еве неколку само колку да се забавувате додека читате!
Нечеш чак ни пасуљ да ми скуваш,
а камоли децу да ми чуваш!

- Кока кола, Малборо, Сузуки,
дискотеке, гитаре, бузуки,
то је живот, то није реклама,
ником није лепше него нама!

- Моја мала луткица тврди да је девица,
каже пре венчања нема миловања.
Дево, дево, девице, прелепа лепотице,
немој самном да се сваџаш,
боље децу да ми раџаш!

- Прво па мушко нек се зове Душко,
коло везе ситно, име није битно!

- Хеј, хеј, конобару, донеси ми шток,
хоџу да се напијем, да заиграм рок!

- Опасан је јеж кад га неко такне,
избо Снежану, не може да се макне.
Броји бодље Снежа поред старог плота,
сечаче се јежа целог живота!

- Кажи мала своје муке,
цица има златне руке.
Нече цица да ти срља,
хоче само да подрља.

- Једва чекам да сахраним мајку,
па у кучи да доведем Рајку.

Освен Бон Џови, ФОБ, МЦР и др. што беа на листата би ја додала и Никол од пусикетдолс и Парис Хилтон... мислам хелоууу...!
П.С. ја забраев Викторија Бекам...

ТИЈАНА
Мислам дека ако она не направи БОШ песна никој!Денес и ја слушав новата песна која се вика ЖОЛТА МИНУТА:pos:

Елвир Мекич
ЈЈ
Тони Зен
Елена Петреска
Искра Трпева
Ева
Ноне
Тијана
Тамара
Лозановски
Маријан стојановски

Елвир Мекич
ЈЈ
Тони Зен
Елена Петреска
Искра Трпева
Ева
Ноне
Тијана
Тамара
Лозановски
Маријан стојановски

Za Tijana i Tamara ne se slozuvam voopsto. Imaat odlicni glasovi i dvete i daleku se od bosh peacki. (za sestrite zboram, da ne dojde do nedorazbiranje). Ristevska da ne e podobra?

Некст Тајм, Ганс енд Роузес, и сите турбо фолк и поп пеачи од македонија и балканот

Некст Тајм, Ганс енд Роузес, и сите турбо фолк и поп пеачи од македонија и балканот

Зошо ги спомна Г.Н.Р. А и некако не ми се совпаѓаат во листава што ја наброја. Мислам дека се многу јаки иначе.
А јас би ги ставил како најлоши Токио Хотел, сите тулбо фолкери, Бритни Спирс, Џастин Тимберлејк и многу други.

Елвир Мекич
ЈЈ
Тони Зен
Елена Петреска
Искра Трпева
Ева
Ноне
Тијана
Тамара

Лозановски
Маријан стојановски

Со исклучок на болдираните се сложувам и морам да го ставам ако се вбројува воопшто во музичари , манекенот Стаклар (Слаткар де )

Никој од нашите пеачи не ги бива, но само еден го биваше и тој ни замина :(. Се едно исто се се пее тука у љубовта...Дајте напрајте револуција во лириките да го [CENSORED] :vozbud:

od makedonicite listata e dolga, pa da skratam na jovan jovanov, karolina, gorgi krstevski, vrcak, ustvari ne mozam da ja kratam site pop/rnb/ i sl bi gi stavil tuka bez isklucoci, а од странските бритни, риана, и сличните на нив

Како можеш Ѓорѓи Крстевски да го ставаш на исто место со Јованчо,Врчак,Каролина?Не дека мене ми е којзнае шо,ама барем сам си ги праве песните,а и премногу е различен во секоја смисла од горенаведените.

Зш мрсите за Диму Боргир?

супер се бе боргир,он топик ус5. токио хотел , акон , НЕМОЖАМ ДА ГИ СВАРАМ

Ej, koa ke kazete Martin Vucic e najbos artist go stavate vo grupata artisti..gluposti!!!
A najbos artisti...ili bend
Ej stvarno ne znam, a mi tekna
Hulio ili kako i da bese Iglesias!!!
:pos2::pos2::pos2:
Хулио Иглесиас најлош.....Сигурно си некоја грешка ти......Според мене најлоши се Елвир,Јован и компанија и катастрофине од Србија.....Посебно Дадо и тој брат му Полумента....XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom