Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам дали чувте, имало некој млад талентиран бек Мигел Ангел Надал, Барса била заинтересирана. Само незнам дали ќе заигра покрај Куман и Еузебио :(

Незнам дали чувте, имало некој млад талентиран бек Мигел Ангел Надал, Барса била заинтересирана. Само незнам дали ќе заигра покрај Куман и Еузебио :(

хахаха боби :))))

Сум чул за него, но лошо е што во нашиот тим имаме многу добри одбранбени па прашање е колку тој ќе добие шанса, изгледа ќе замине, најпаметно му е:smir:

А, сте слушнале ли за едно момче со име Марадона, хит е во последно време, можеби би требало да пробаме да го земеме:toe:

Пропаднале преговорите со Рајзигер......сега нешто има гласини за Коку.....ќе видиме колку ќе излезат точни:)

И ти да не чекаш Форд? :vozbud:
Ако ти е ради наградната игра сигурен сум дека ќе го објават добитникот во следниот број на спорт манија.

За братучетка е ја имаше кога даваа инсерти од одбојкарките и ја пропуштила емисијата

А иначе...не е за наградна игра. Жив баксуз сум

Дечки имало некојси таму романец со македонско потекло ќе сте го земале вие мислам Хаџи беше некако(ај барем уште еден наш во врвните европски тимој)..а за Стоичков завршена работата е..од другата сезона ќе имате смртоносен напад(Стоичков,Ромарио,и младиот Роналдо)..само грешка му е на управата што го избрка Кројф ама то е то одиме понатаму.. :pos::pos:

Ај не сте интересни веќе!

Гледав само прво полувреме со Сантандер, рутиниран натпревар и победа без некој голем напор. Анри конечно постигна гол што се надевам ќе му влијае позитивно на моралот.

Со Штутгарт не очекувам никаквои проблеми, уште на првиот дуел треба да се покаже кој е кој на овој дуел.

По претходните постови замалку ќе помислев дека некој го вратил времето а не ни кажал за тоа. :)
А за утре очекувам Чави и Ибра во прва постава, и добар резултат против Штудгарт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom