Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Има уште еден натпревар... Пеп излезе и кажа дека е негова грешка што пуштил таква одбрана... на нивни терен со Пујол и Пике, Алвес и Максвел. Можеме да победиме и мислам дека ќе поминеме натаму, иако не го сакам многу ова натпреварување, поради тоа што само го згуснува распоредот. А и не е некој многу голем проблем ако испаднеме, впрочем лани го освоивме за првпат после 12 години.

Мора малце да се одморат играчите, мора малце да имаме порелаксирачки распоред ( натпревари од Лига и ЛШ):smir:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Како изгубииме чера значи.....

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
http://sportdenes.com/20100106367/fudbal/megunaroden-fudbal/jaja-ture-go-pobedi-didie-drogba.html
ture go pobedil drugba za zlatnata topka tamu vo afrika
znaci rakovodstvoto na barsa ili so ti ja znam tamu koj e toj sto vrsi pretisok za da si ode ture trebe da e epten mrdnat za da go prodade ovoj igrac i da go kupi maskerano ili neznam koj na negova pozicija
Ne veruvam deka Toure ke si zamine.....

No mnogu nesta ke stanat jasni po izborite...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Нема одредено датум за претседателските избори... тоа ќе биде решение на Лапорта и бордот на директори.

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Има ли некоја страна каде може да се види дали Барселона го пријавила Чиги за настап во лига на Шампиони ?

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Член од
24 декември 2008
Мислења
46
Поени од реакции
16
Има ли некоја страна каде може да се види дали Барселона го пријавила Чиги за настап во лига на Шампиони ?
Неможе да игра Чигрински бидејќи веќе играше за Шахтјор во Европа

Член од
21 април 2008
Мислења
180
Поени од реакции
35
Неможе да игра Чигрински бидејќи веќе играше за Шахтјор во Европа

Од каде тоа дека неможе Чигрински да игра во Лига на Шампиони точно е дека играше за Шахтјор во Европа ама се води 2009 а сега е 2010 така да првин распрашај се па после коментирај позз:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom