Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бускетс потхитно надвор од игра. Нека влегува Ибра, а Иниеста нека се враќа на неговата природна позиција. Очекувам во второ полувреме тоа да се деси, е тек тогаш да видиме силовање.

Иначе одбраната е за пофалба во првото полувреме.

Ako go vadi Pep Buskets ja bi posakal Yaya da go vidam vo sredniot red dava mnogu poveke sigurnost i mesto Keita Ibrahimovic!!

нема иницијатива без Ибра во екипата... нека ризикува Пеп со него :tv:

Hmmm dobro prvo poluvreme...no Zadrigjanive se sluzat so pederskata taktika uudri go direktno igracot...se gleda deka imame poveke od igrata i ako prodolzime vaka samo prasanje na vreme e koga ke dademe gol!!

VAMOOS BARCAA!!

Повеќе од играта имате?:pos:
Разбирам како симпатизер на ФарСЕЛОна тешко ти е да кажеш не надиграа во прво полувреме ама кажи бар изедначени бевме а не вака ја имаме играта за смеење е ова искрено. Се надевам на добро полувреме па и некој гол да падне нека победи подобриот:helou:

Повеќе од играта имате?:pos:
Разбирам како симпатизер на ФарСЕЛОна тешко ти е да кажеш не надиграа во прво полувреме ама кажи бар изедначени бевме а не вака ја имаме играта за смеење е ова искрено. Се надевам на добро полувреме па и некој гол да падне нека победи подобриот:helou:

Aha da igrate vie so pederska taktika i taka ste podobri a!!

kazav ja za nijansa imame podobra igra a Real gi ima sansite...

A ti sto navivas za ZADRID aj :helou: i pij poveke voda!!

Ете им го на, им го исцели.. браво !!!

Одлична асистенција и одличен гол .. ајде уште 1-2 да им дадете :smir:

r407001_1919040.jpg

1 слика 100000000 зборови!
:barca::barca::barca::barca::barca::barca:

аууу требаше да го извади пред да ја искаже неговата неискусност, по се изгледа ќе мора да се бранат до крај

Колку пати сум рекол дека Бускетс е неискусно копиле и треба да игра само во копа дел реј. Ајде сеа да се надеваме дека ќе се затворат добро да го зачуват тој гол.

УБИЈ СЕ БЕ БУСКЕТС !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom