Jax Rebel
Navajo Rider
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 5.282
- Поени од реакции
- 2.287
Ајде ја сум ама под услов ја да добијам кладба ако заврши нерешено
А бе друже како може ја и ти да се кладиме кога навиваме за Интер:pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде ја сум ама под услов ја да добијам кладба ако заврши нерешено
:pos2::pos2::pos2:Па од кај да знам ретко пишуваш во фан клуб интер затоа незнам:pos2:,ок нема заинтересирани излеа од барса се плашат доста им е елиминнација од лш,многу ке им дојде и аваторА бе друже како може ја и ти да се кладиме кога навиваме за Интер:pos2:
Ај и ја да се опкладам у аватарче на 2 недели! Има некој заинтересиран?
eve ja sum zainteresiranako pobedi Barca nosis avatar po moj predlog,ako izgubi ili nereseno ja ke nosam avatarce predlozeno od tebe
![]()
Не бе.....играме фер-плеј. Ако победи Барса јас носам аватар по твоја желба, ако победи Интер ти по моја. Ако е нерешено чекаме наредна опклада во финале:wink:
Едит: Аватарот е на 2 недели така?
Deal or No Deal? :deal:
Интер ке тепа не дека сум е затоа што сум за реал туку ке ги чува Гвардиола играчите за со реал. и не се киксајте Тетова ке изгубиш
Интер ке тепа не дека сум е затоа што сум за реал туку ке ги чува Гвардиола играчите за со реал. и не се киксајте Тетова ке изгубиш
не не,грешка си,нема да ги чува гвардиола играчите,нема никој да чува,дека ова е најважниот натпревар,а не со реал натпреварот,дека после тој меч со реал,има уште 26 кола до крај,а вечерва Барселона сигурно победува мој тип-3+Ке ги чува Гвардиола играчите за со реал, на најважниот натпревар оваа полу сезона :nesum: WTF are you talking ???
уште не е ништо сигурно,но би требало и Меси и Ибра да се најдат во тимот уште од почетокот,дека ова е најважен меч и мора да се победиMe фаќа нерва, сеуште нема сигурни информации за Меси и Ибра, се надевам дека сево ова е една тактика пред натпреварот , но мразам кога не држат во неизвесност, ќе мора да се стрпиме до кај 20:00, и се недевам дека ќе ги видиме и двајцата од првата минута.