Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како фале Алвес, нема кој да игра со Меси по десната страна
П.С уште еден бункер :tapp:

hmm ne pravime mnogu sansi...

se nadevam vo vtoroto poluvreme ke dademe gol

Незнам што е работава со Пеп што го форсира толку Бускетс, знаеме добро колкава е разликата мегу него и Туре, бар на ваков натпревар мора да игра Туре.

Иначе слаба игра во 1 полувреме, тешко ја изнесуваме топката од наша половина а со тоа не можеме да ја играме нашата игра.А педерчињава сакаат да ни го спопикаат, лани им подаривме 3 бода на крајот од сезоната за да не испаднат во 2 лига а сега сакаат и триве бодчиња да ни ги лапната :nesvest::kesa:.

Како што е тргната работата, Кеита може да ви биде најдобар стрелец. :tv:

tuu da mu ibam srekata,kakov evting gol primavme.Marquez se zaebava tamu degen nieden.I Messi mnogu sansi uspea da promasi,i sebicen ispadna na nekolku situacii:tapp:

Коментаторот ве подрече, таман кога течеше последната акција, тој вика "заслужени освоени три бода на Барса ". :toe:

Реално, незаслужен резултат, требаше Меси да си реализира една од шансите која му се укажа после постигнатиот прв гол, и немаше да имате вакви маки на крајот.. Ама тоа е, се дешаваат и вакви работи во фудбалот.

Мудар потег на Пике :)

Повеќе би рекол мудар потег на Меси за лобувањето - Ибрахимовиќ сам беше а Меси не му ја даде.А после тоа ибрахим го гледа овој не го ни погледна:toe:

Горе доле пак че ги тресеме Реал

Џабе се најдобри, глупи се ко к*р. Се заебават промашија 10 шанси, и на крај буљашот Маркез се сплетка и упропасти се. Со кој акл му го продолжуваат договорот, не знае кај му е главата ебаго. Не им доаѓа паметот ни по изгубени титули од заебанции како вечерва. А Гвардиола шо к*р ми го става Бускетс, не знае ни акција ништо да направи а на клупа го чува Туре? И против Рубин изгубија вака, и вечерва изгубија бодови. Глупа работа.

slab natprevar pa kapak na se bese i mnogu cisti situacii za gol ne gi realiziraa igracite na barsa i posle stigna kaznata koja imase greska od odbranata na barsa
a inaku sekoja cest za keita,epten mu trgna ovaa godina so golevite

Меси мораше да му го брцне на Рикардо сега на крајот а не да шутира во него, а и последнава шанса многу ја исебичи кога сакаше да го лобува, можеше комотно да ја дофрли до Ибра кој беше сам и после неколку не искористени шанси нормално следи казна.:toe:
Повеке среќа следниот пат....
Иначе одамна не сум бил волку нервозен, нема полошо нешто од тоа да примиш ваков ефтин гол и тоа во 93 минута ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom