Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дефинитвно судиите се против нас годинава. Да беше некоја друга екипа (знаете која) досега и црвен и пенал ќе добиеа...

Дефинитвно судиите се против нас годинава. Да беше некоја друга екипа (знаете која) досега и црвен и пенал ќе добиеа...
Лол, продолжуваш со смешките. Бар успеваш да ме насмееш.

Damn голов :vozbud:

Еве гол и во Ла Лига за Педро. Уште во Купот на Шпанија и на Светското клупско првенство да постигне гол и ќе биде прв во историјата.

Браво за Педро, кој гол го даде свакаму част.. !! VAMOS BARSA !!

Лол, продолжуваш со смешките. Бар успеваш да ме насмееш.

Damn голов :vozbud:

Секогаш се трудам да не ти реплицирам ама еве само да изразам задоволство што успевам да те насмеам.

ПС. види match stats за твојата екипа годинава ;)

markez e von forma definitno...
mnogu pati zgresi
ne ja igrase i nasata igra na kusi podavanje tuku veleslalom i pravese na topkata od edna na druga strana i da ne nabrojuvam uste... ne sum zadovolen od nego

Dominiravme vo celoto prvo poluvreme...kako sto mozese da se ocekuva Almeria igra bunker,no toj bunker ednas e proboden i sega ke se raspadne vo vtoroto!

VISCA EL BARCA!!:barca:

Преку к*р ми е веќе од ваквите екипи кои играат со 11 души во својот шеснаесетник.

Ау каква бомба од страна на Педро, ова дете за 2-3 години ќе го носи дресот на репрезентацијата на Шпанија:).

leleeee
kakov gol na pedro,ova ne go ocekuvav od nego

P.S. mnogu mi e milo sto ovie od zadrid se pocesto go posetuvaat nasiot fan klub

Ај у ПМ.

Мислев од 9 саат играме уклучувам спорт.ес и глеам Barca won the first half ми пишува.

Ај пуштете линк од голот ако најдете.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom