Црногорски:))

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Добиле Црногорците хумани-
тарна помош.И како обично
бива,меѓу другото имало и
непотребни работи како
лажичиња за сладолед.Се
чуделе што е тоа,кога на едниот
му светнува.
-А бре,да не е ова расад за
лопати!

На црногорците им било понудено претседателско столче во ЕУ.
Овие одбиле, сакале кревет.

Што ќе се добие ако се спојат црногорец и палестинец?
- Полжав-самоубиец!

Најголемата црногорска желба:Сваки други дан да је недејла а сваки дан меѓу неделје да је државан празник.

Зошто во училиштето за пливање сите ученици се удавиле
-Затоа што спасувачот бил Црногорец.

Што прави црногорски вирус во компјутер?
- Ништо,само зафаќа простор :pos2:

Отишол црногорец да лови полжави за вечера. На крајот од денот се враќа со само еден уловен полжав. Жената го прашува:
- Како донесе само еден полжав?
- Ти не знаеш какво е тоа животно тоа трча,скока,бега...

колку му е рекорд на 200м без пречки на црногорец?
-100метри

Разговараат двајца Црногорци.
Првиот вели: - Лежам јас на плажа, се сончам, а на десетина метри од мене една русокоса убавица ми се смешка и ме повикува на сок, а мене ме мрзи да станам и да отидам кај неа.
Вториот вели: - Лежам и јас на плажа, се сончам, на два метра од мене една русокоса ги шири нозете и ми се смешка в лице, а мене ме мрзи да ја гледам.

Дежурниот спикер ги буди Црногорците.
- Добро утро, јунаци!
Ајде да вежбаме.
Одиме: Горе-долу, горе-долу, горе-долу, ајде сега другото око.

Како настанал земјотресот?
- Црногорец земал лопата да копа и земјата отворила уста да се смее.

DOSOL CRNOGOREC VO KAFANU I I VELI NA KELNERKATAI,MALA DONESI MI EDNO KAFE TAKVO DA E JAKO KO MENE A SLATKO KO TEBE.
OTISHLA TAA PO KAFE I PO NEKOE VREME MU GO NOSI .
CRNOGORECOT GO PROBAL I I REKOL UUUUUUU MALA DA SE TI NISI MALO PRECJENILA

Легнал црногорец на нудистичка плажа, ставил шешир на „таквото“ а на шеширот закачил ливче: - Гледање 5 евра.
Дошле две жени , става едната 5 евра, гледа, става другата 5 евра, гледа и таа и му вика на црногорецот:
- Добро, а колку кошта тој малку да „поработи“, знаете што мислам....се смешкала жената.
- Ај ти мавни ми с...е од тука - и вика црногорецот - на него да му се работеше немаше да проси.

Зошто црногорец не пушта падобран кога скока од авион?
- Го мрзи да чека додека да се симне.

Црногорец имал другар словенец, му пратил писмо дека е во голема криза и бара работа, по некое време му се јавува словенецот и му вика дека му нашол работа 1 000 евра месечно. На тоа му одговара црногорецот: најди некој шо ќе работи за 500 евра, а 500 прати ми мене.

За време на земјотресот струмичани им пратиле краставици на црногорците , изреволтирани црногорците од шо биле НЕЛУПЕНИ им ги вратиле назат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom