Па јас не реков дека една личност ќе стане хомосексуалец ако се дружи со хомосексуалци. Други фактори на средината може да влијаат врз појавата на педерастијата, еве на пример во врска со твојот пример за кубанката.Ако влијаеше средината немаше да има хомосексуалци.
Прочитај го постот за девојката од Куба која е силувана зашо е лезбејка. Она живеела во опкружување кое (метафорично) ги пали хомосексуалците на клада.
Како тоа влијаело?
Или може за инает на сите станала лезбејка?
Епа не е докажано и дека не е болест, aма народот повеќе верува дека е болестНе е докажано дека е болест воопшто.
Кога одиш на доктор си кажуваш симптоми и он од тоа заклучува за која болест се работи.Па никој не докажувал ни дека еболата или туберколозата е болест. Кој бара докази дали некоја абнормална состојба на човек е болест.
“Докторе, имам мачнина повраќам, ми се лоши.... болен сум“
“Чекај бе полека прво да ми докажеш дека си болен дека ти се случува нешто неприродно“
Исто е и со гејојте
“Докторе, изгорев да примам пениси в гз“
“Аааа па то јет природно“
Како си бе?Па јас не реков дека една личност ќе стане хомосексуалец ако се дружи со хомосексуалци. Други фактори на средината може да влијаат врз појавата на педерастијата, еве на пример во врска со твојот пример за кубанката.
Инаку можеби и за инает да станала лезбејка. Кај некои луѓе постои еден вид на негативизам (нарушување на волјата) , односно прават контра на сето она (или на одредена работа) што го прави средината во која е опкружена една личност.
Епа не е докажано и дека не е болест, aма народот повеќе верува дека е болест
Па то ти веламКога одиш на доктор си кажуваш симптоми и он од тоа заклучува за која болест се работи.
Нема да измисли некоја болест у секунадата кога си кај него.
.
тоа е неприродна појава. Сврхата на секс со особа од спротивен пол е покрај љубов (која на мајката природа и не и е неопходен) и продолжување на видот. Значи не оди кон она за што сексот мајката природа првобитно ни го подари на сите нас и на бубачки и на пттици и на животни и на цвеќа и на луѓе. Самиот медостаток на свест и нагон дека сексот е неопходен да се продолжи човечкиот вид кај луѓето е болест. Некој нема свест дека не треба да измачува животни некој нема свест дека не треба да убива некој нема свест дека не треба да се убие.......
Можеме вака до задутре.
Нема хомосексуалноста симптоми, нема да ти соопштат дека си хомо, сам си знаеш. Роден си со тоа.
А извини, врз што заклучи ти дека е болест?
Ако ми напраиш пак споредба со еболата ќе се преобратам у лезбејка.
Па и животните се разболуваат. Шап, Лигавка, педерство...Хомосексуалноста се јавува и кај животните.
Знам дека не е совршена и зато имаме и сериски убици и клептомани и педофили и зоофили и хомосексуалциДа беше мајката природа толку совршена, немаше да се појават тие избори.
Јас би ви се придружил, да сфатам и научам нешто....Јас ако сакам да уживам со некоја девојка, мене ќе ме лекуваш?
Ај кажи како ако имаш некоја идеа?
Арно велиш. И убиците и силователите ги принудуваат да не се тоа што се.Хомосексуалците се принудувани да бидат нешто што не се.
Е шо има врска шо те прашуваат тоа? Прашалникот што го пополнуваш пред да даруваш крв содржи миљон прашања од секаков тип, меѓу кои и дали си имал анален секс, дали си имал групен секс, повеќе од 5 партнери во животот и куп други глупости што треба да им претставуваат као основа за тоа дали да ти ја тестираат крвта од сида, без разлика на тоа што се обврзани да ја тестираат.Зошто кога се дарува крв те прашуваат баш за оваа прецизна сексуална ориентација? Рандом пример.
4 пати сум давала крв и никогаш не ме прашале ова.Е шо има врска шо те прашуваат тоа? Прашалникот што го пополнуваш пред да даруваш крв содржи миљон прашања од секаков тип, меѓу кои и дали си имал анален секс, дали си имал групен секс, повеќе од 5 партнери во животот и куп други глупости што треба да им претставуваат као основа за тоа дали да ти ја тестираат крвта од сида, без разлика на тоа што се обврзани да ја тестираат.
Како го поврза прашањево со тоа дека е болест? Постојат конкретни СПБ што се пренесуваат по анален пат (и преку крв), и тоа е причината за таквото прашање.
Хомофобијата за жал, е болест (ха) која е тешко да се излекува.
И ја сум давала и пополнував прашалник со 83478652 прашања, кои за среќа не се задолжителни да се одговорат Некои од нив се ептен нарушување на интима4 пати сум давала крв и никогаш не ме прашале ова.
Ако мислиш за тестовите за сида, да.
Поставуваат вакви прашања.
И едно Like за реченицата за хомофобијата.
Остави го сега Фројд настрана и неговите идеи кои се само идеи, затоа одиме Фројд рекол Фројд рекол така, што е битно што рекол Фројд кога тоа не е докажано.Според Фројд, сите се раѓаме како бисексуалци па изборот го правиме подоцна.
А и да беше изборот туку така направен, немаше да има хомосексуалци.
Да беше цело општество хомосексуално ќе имаше други начини на репродукција.
Поентата во муабетот ми беше дека општеството ти наметнува да мислиш дека тоа е болест.
Да беа 80% од човештвото хомо, а ти да беше меѓу тие 20% стрејт-тебе ќе тетретираа како болен.
Замисли, ти си болен зашо те привлекуваат и се палиш на жени. А тебе тоа би ти било толку природно.
Е па оти е прифатена како лезбејка од страна на геј-групите кои таму се многу распространети, тоа овозможува да се зацврсти нејзината болест.А мислиш дека ако е Америка, таму сите ги подржуваат геј-паровите?И да има вид на негативизам, ќе го изразува на други начини.
Девојкава за која збориме се сели подоцна во Америка.
Таму е прифатена најнормално, зашто сеуште е лезбејка?
Е па точно бе девојко, значи хомосексуалноста е растројство на сексуалниот нагон, тоест, на нагонот за репродукција.Хомосексуалноста се јавува и кај животните.
Они немаат свест за да изберат што се, туку го прават тоа на база на нагони.
Кај нив водечки нагон е нагонот за репродукција.