Хрватската "Нова ТВ" и ОБН од Босна ќе ги исклучат

Член од
27 јуни 2008
Мислења
401
Поени од реакции
5
ОБН е катастрофа од телевизија, Канал 5 и Сител се далеку пред ОБН. Поциганска телевизија од ОБН нема, само погледни ги ефтините реклами.

Нова е интересна.
Sportski komentatori kako ma OBN neka da imame ni posle 200 godini i za NBA i za Serija A.

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
А тој наш Совет за радиодифузија никако да реагира на глупавите, криминални квизови кои што се емитуваат на "националните" телевизии.
Не дека ОБН и Нова ТВ, нешто посебно ги гледав, но постојано нешто се укинува. Пред тоа ХТВ2,Eurosport 2.... И сега ќе не принудуваат да гледаме А1, Сител ... и нивните маратонски вести и шпански серии.
А да додадат нови, интересни канали. Можеби ама како дополнителни пакти, за дополнителни пари.
Да не се Discavery и Nacional Geografic... Eurosport ... се откажувам од кабелсиот оператор и од ТВ. Само уште овие два, три канали ме држат. Нека откажат уште нешто и ги откачувам. Интернетов ми е доволен. И документарци и филмови и спорт. Се што ми треба на интернет ќе најдам...:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Вечерва ќе ги исклучуваат, и на Макс ТВ ќе ги нема. Ако има замена се надевам на добра телевизија, но не ми се верува некако :toe:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.897
Поени од реакции
12.437
Ви ги исклучија? Или е тресла се гора работава.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Нека исклучат све , ма нека ги забранат телевизорите , поглупа кутија човек нема измислено.Само ке треба Грујо да праќа тапанџии по улици за владините кампањи ..........

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
RIP Nova. Тука и кабловската исто...

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Затоа е подобро да си имаш сателитска...:helou:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Затоа е подобро да си имаш сателитска...:helou:
Да ама со сателитска треба да се утепаш секој месец да декодираш канали со што имаш екстра работа и испаѓа дека исто срање е. Сепак ова се случува само кај нас зошто некои луѓе си бркаат свои интереси и бизниси. На друго место вакви заебанции нема.

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Да ама со сателитска треба да се утепаш секој месец да декодираш канали со што имаш екстра работа и испаѓа дека исто срање е. Сепак ова се случува само кај нас зошто некои луѓе си бркаат свои интереси и бизниси. На друго место вакви заебанции нема.
Кодовите веднаш ги ставаат на интернет ќе ги најдеш брзо и за 3 минути работа ќе ги имаш сите програми кои ги сакаш.

Он топик: На Нова даваат најубави филмови и штета е да ја нема оваа телевизија и ОБН е добра имаат по некоја добра емисија и филм.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Моментално гледам на ТВ Нова а и ОБН се уште е тука!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Кодовите веднаш ги ставаат на интернет ќе ги најдеш брзо и за 3 минути работа ќе ги имаш сите програми кои ги сакаш.

Он топик: На Нова даваат најубави филмови и штета е да ја нема оваа телевизија и ОБН е добра имаат по некоја добра емисија и филм.
За нова си потполно во право. Од кабловскиве телевизии што имаат понуда нова е број 1. Сега се надевам дека од нас корисниците ќе има некој притисок кон кабловскиве оператори како и во радиодифузија да се средат проблемите и да ја остават Нова ама сепак тешко е тоа да се поверува ама имам сеуште надеж за чудо.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom