Ајде биди паметен и образложи зошто. Многу ме интересира.ај ја нема да тепам ама ќе си мавам со домати и јајца
А што ако и тие те нејќат тебе? Треба да те каменуваат?онака нејќам хомосексуалци, ги мразам да си бидам искрен, и да има ваква парада нема да се замарам со тоа што ќе собирам луѓе за да ги тепам дека и онака со тепачки до нигде не се стигнува, туку ќе ги исвиркувам а може и по некое јајце да летне...пошироко од ове амин од мене дек ми се спие:smir:
Ти штом ги браниш толку да не е дечкото твој член на геј заедницата а? Незнам дали си машко или женско али ако си женско ај стави се во ситуација да забележиш другарка (која "случајно" е лезбејка) како гледа под твојата мини сукња кога ке има можност за тоа...или пример ако си машко како твојата сакана споделува лубов со тебе и со лице од ист пол.Зошто срамота? Срамота е да се краде и лаже, а не да си тоа што сакаш и можеш да си.
Туку, кога би имало ваква парада, што не се најдеш ти храбра да им фрлиш бомба? Зошто мора да е маж? Ако си толку гневна на хомосексуалците, а си како сите заедно да ти ја убиле цела фамилија, собери храброст и застани им ти на пат храбро, како што можеш и тука така храбро и јасно да напишеш. Од ликови кои се кријат зад некој ник и сите фрустрации си ги редат по форуми нема фајде. Пореално би било ти да се засрамиш што во овој век си сеуште со такви ограничени сфаќања.
Види вака,јас еве лично за такви геј паради,многу многу не сум за,ама не се замарам искрено со тоа,нека прават што сакаат,ама баш ич не ме интересира.Малце ми е глупо тоа парадирање,баш со таквите геј паради мислам дека повеќе се истакнува различноста и самите се изделуваат.Но,како и да е,нивен избор,ама чудно ми е што сакаат да бидат рамноправни,а од друга страна сакаат да се делат.Ти штом ги браниш толку да не е дечкото твој член на геј заедницата а? Незнам дали си машко или женско али ако си женско ај стави се во ситуација да забележиш другарка (која "случајно" е лезбејка) како гледа под твојата мини сукња кога ке има можност за тоа...или пример ако си машко како твојата сакана споделува лубов со тебе и со лице од ист пол.
Зарем јас треба да се застрамам што сакам нормални машки или да се застрамиш ти Дивајн што поддржуваш паранормални појави?
хаххах неможев а да не ја регистрирам глупавата забелешка :kesa:Ти штом ги браниш толку да не е дечкото твој член на геј заедницата а? Незнам дали си машко или женско али ако си женско ај стави се во ситуација да забележиш другарка (која "случајно" е лезбејка) како гледа под твојата мини сукња кога ке има можност за тоа...или пример ако си машко како твојата сакана споделува лубов со тебе и со лице од ист пол.
Зарем јас треба да се застрамам што сакам нормални машки или да се застрамиш ти Дивајн што поддржуваш паранормални појави?
Чекај прво во фаца да ти се насмеам, дека ептен ми дојде ... :pos2:Ти штом ги браниш толку да не е дечкото твој член на геј заедницата а? Незнам дали си машко или женско али ако си женско ај стави се во ситуација да забележиш другарка (која "случајно" е лезбејка) како гледа под твојата мини сукња кога ке има можност за тоа...или пример ако си машко како твојата сакана споделува лубов со тебе и со лице од ист пол.
Ти штом ги браниш толку да не е дечкото твој член на геј заедницата а? Незнам дали си машко или женско али ако си женско ај стави се во ситуација да забележиш другарка (која "случајно" е лезбејка) како гледа под твојата мини сукња кога ке има можност за тоа...или пример ако си машко како твојата сакана споделува лубов со тебе и со лице од ист пол.
И јас се солгсувам со ова.Незнам која е потребата да се организира такво нешто. Демек - еј, видете ме, јас сум педер и парадирам?
Мислам, океј, биди си педер, твое право кое го почитувам, ама нема потреба од експонирање низ улици за да им кажеш на сите дека си педер. Не ми има поента.
1. Што подразбираш под "нормални" машки??? Најверојатно мислиш на straight, ама еве на пример ја сум straight, а не сум нормален... :pos2:Зарем јас треба да се застрамам што сакам нормални машки или да се застрамиш ти Дивајн што поддржуваш паранормални појави?