- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.217
- Поени од реакции
- 17.072
Tenk пичко една , стај си аватарот од Мунтари ...имаш уште за носење , ме пиздиш вака !!! :smir:
Остај го бе, Рома им загуби :pos2:
пи ес
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tenk пичко една , стај си аватарот од Мунтари ...имаш уште за носење , ме пиздиш вака !!! :smir:
не ја отркив затоа реков има и попаметни од мене изгледа.Дека во фан клуб рома беа убедени дека мр.Раниери ќе им донесе титула тоа сакав да кажам:wink:

70 повреди никад не изигравме со прв состав сеа малце се вратија некој и одма се покажа резултат и нова повреда на маркизио ништо нововие пак бевте убедени дека Ферара ќе ви донесе титула![]()
70 повреди никад не изигравме со прв состав сеа малце се вратија некој и одма се покажа резултат и нова повреда на маркизио ништо ново
Рома има сосем солидна екипа за да биде шампион и сеуште се во трка за тоа ,меѓутоа сепак Интер е за нијанса појака екипа и најверојатно ќе ја сочува предноста до крајотРома и шампион, два различни поима. :smir:
И така е тиња лигава, уште Рома да станеше шампион и тоа ке беше капак на се.
Шпанската е далеку поатрактивна, 2 тима 10 скалила над другите, и по квалитет и по финансии, буквално у секој можен поглед, веруј ми, ништо не е подобро тоа првенство од италијанската лига.Рома и шампион, два различни поима. :smir:
Шпанската е далеку поатрактивна, 2 тима 10 скалила над другите, и по квалитет и по финансии, буквално у секој можен поглед, веруј ми, ништо не е подобро тоа првенство од италијанската лига.
Во многу сегменти се исти, и исполнетоста на стадионите дури е слична, и ваму и таму има празни стадиони така да не ти е на место муабетов за тиња лига.
) ке се менуваат на второ место ама не гледам достоен противник во брзо време, освен ако не се деси нешто револуционерно на трансфер маркетот летово. Во што се сомневам.ако беа два различни поима рома немаше да биде каде што е:smir:Рома и шампион, два различни поима. :smir:
:tv:Рома и шампион, два различни поима. :smir:
Видете што Се е запленето од навивачите за време на дербито Лацио - Рома:
![]()