|И.И|
говно интерашко
- Член од
- 24 јуни 2008
- Мислења
- 5.572
- Поени од реакции
- 6.701
Неможам да сватам зашто го величат тој Моџи ,,кој на суд се покажа и докажа дека местел натпревари и правел финансиски превари и што уште не,,,човекот заглави 5 години затвор и сега морати им бил крив...
Не свакам зашто се бламира?
Па добро бе како не му е срам на криминалец да изјавува дека интер лажирал наптревари и имал и "докази"...
Само една работа не ми е јасна,,,дали навивачите на јуве го криват Интер и Морати за изгубените титули и падот во серија Б или целата вина иде кај Моџи?
Ве молам да ми одговорите кој ви е крив? Интер или самите себеси?
Што се не прочитав по ова форумов...па дури и навивачи на јуве кој навиваат за Рома да освои скудето...па да бевте во торино и да речеш форца Рома во фаца ке те плукнат бре...
Не свакам зашто се бламира?
Па добро бе како не му е срам на криминалец да изјавува дека интер лажирал наптревари и имал и "докази"...
Само една работа не ми е јасна,,,дали навивачите на јуве го криват Интер и Морати за изгубените титули и падот во серија Б или целата вина иде кај Моџи?
Ве молам да ми одговорите кој ви е крив? Интер или самите себеси?
Што се не прочитав по ова форумов...па дури и навивачи на јуве кој навиваат за Рома да освои скудето...па да бевте во торино и да речеш форца Рома во фаца ке те плукнат бре...