Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.922
- Поени од реакции
- 8.798
а што е финтата со линкот, јас го отворив и ништо не видов
а што е финтата со линкот, јас го отворив и ништо не видов
Абе Ганерче, што кур не боли нас за твоето цевче од твоето црешово топче. Не знам како поинаку да ти ставам во главчето дека провоцираш. Не водиш нормална дискусија. Убаво ти пиша Никола, дека за провокација се пие бан од тема, форум итн зависно од провокацијата. Ти ништо паметно не кажа на темава освен, Јуве се дрва, Милан немаат врска и низа други глупости кои на кантар не се мерат. Дали тебе би ти личело на нормална дискусија ако некој од нас влезе на темата за Премиер лига и се претстави како неутрален познавач на фудбалот и почне да кења како Арсенал се дрва невидени и дека можат само да им го пушат на Манчестер и Челзи а? Е токму тоа ти го правиш овде, провоцираш и го навлекуваш гневот на половина форум. Никој не рече дека не можеш да дискутираш на темава ама ти ги кршиш правилата не форумов, разбираш?О море ментолиптус еден ,тврдев дека пишувам неутрално на темава и да не ме гледате како навивач на Арсенал (за кој кур тоа го правите незнам) ме напнавте со тоа Арсенал па Арсенал ваков ,онаков ,темава е Сериа А како што знам ... и пишувам за работи поврзани за Сериа А од самиот старт ,ај навратете се назад и нека ви текне кој пишува за Сериа А ,а кој коментира аватари ,потписи и банални работи неповрзани со Калчо ...
Еве ако ти смета тоа толку што сум неутрален или што сум фан на Арсенал ,ќе ти кажам дека сум симпатизер на црно-сините (читај:Аталанта ) и што сега поарно ти е ,асален муабет ќе почне-ш/те да правите ...
Какви само глупости тропате незнаев дека треба да сум фан на италијански клуб за да пишувам на темава ,премногу ограничени сте со тоа мозочињата (ова е прва навреда што ви ја упатувам ,а несакам ,ама сами си го барате ,откако 100 пати ми ја продувавте цевкава од топот)
Пишав многу убаво зошто и како пишувам овде тој што прочитал знае и си ќути ,а не лае како вас ...
И за крај шо ве ебам бе ...:tv: смешковци
И јас исто ...
тоа е брат он тера маалски муабети на темава а не сваќа дека такви муабети више не палат тука дека се водат нормални дискусии овдеАбе Ганерче, што кур не боли нас за твоето цевче од твоето црешово топче. Не знам како поинаку да ти ставам во главчето дека провоцираш. Не водиш нормална дискусија. Убаво ти пиша Никола, дека за провокација се пие бан од тема, форум итн зависно од провокацијата. Ти ништо паметно не кажа на темава освен, Јуве се дрва, Милан немаат врска и низа други глупости кои на кантар не се мерат. Дали тебе би ти личело на нормална дискусија ако некој од нас влезе на темата за Премиер лига и се претстави како неутрален познавач на фудбалот и почне да кења како Арсенал се дрва невидени и дека можат само да им го пушат на Манчестер и Челзи а? Е токму тоа ти го правиш овде, провоцираш и го навлекуваш гневот на половина форум. Никој не рече дека не можеш да дискутираш на темава ама ти ги кршиш правилата не форумов, разбираш?
Тие малски муабети вие со сила сакате да ги истерате ,иако немаше никаква потреба ...тоа е брат он тера маалски муабети на темава а не сваќа дека такви муабети више не палат тука дека се водат нормални дискусии овде
абе не мора да пратиш Сериа А ако мислиш дека не е во ред,не знам шо се плеткаш во темава....прегледај си ги постовите,види шо се не си изнапишал...Дикутирам на темава против тимови како Јуве и Милан затоа што тие две екипи имаат направено нешто што ниедна екипа во светот во толкави мерки нема направено таков криминал ,штелање ... освен неколку во Бразил но тие се неспоредливи со вас ...
Едноставно ти и да сакаш да дојдеш да кажеш нешто против било која екипа на друга тема нема да имаш основа врз која ќе можеш нешто да пишеш разбираш ... како што јас имам мотив и причини овде да пишувам после секој пораз на вашите смешни екипи ...
Разбери дека калчополи аферата остави голем белег на вашите екипи (иако вие веќе си имавте белег и се знаеше се уште пред да почне калчополито) ,но веќе сега кога се излезе на виделина ,сте само предмет на потсмев ,сеир и ремет и ништо друго ,а со игрите во последно време ставате само јагодка на шлагот ...:tv:
Тие малски муабети вие со сила сакате да ги истерате ,иако немаше никаква потреба ...
Хехе ај ќе те послушам пошто си девојче со симпатично имеабе не мора да пратиш Сериа А ако мислиш дека не е во ред,не знам шо се плеткаш во темава....прегледај си ги постовите,види шо се не си изнапишал...
Лацио победи вчера-ако вложеше 10 денари,ќе добиеше 40.....престани со глупавите постови веќе доволно се направи резилХехе ај ќе те послушам пошто си девојче со симпатично име
Ми велиш да си ги прочитам постовите ,но ти доколку си ги прочитала тие постови ,а посебно овој последниов што си го цитирала ќе дознаеше заошто пишувам овде ,и немаше да се прашуваш што се плеткам јас овде ...
За Сериа А немам некое мислење ,не ми е ни битно ... но единственото нешто што го има во калчото е тоа што коеф. за нерешен резултат на утакмиците секоја сезона при крај на првенство паѓаат под 1.5 ,па сега сами одлучете си вие дали е тоа добро првенство или не ... :tv: ,дали е добро тоа што резултатите се знаат уште пред да заврши првенството итн итн ,па после реплицирјате ми на мене и кажете ми дека јас сум лошото момче овде ...
Те молам не навредувај дека сум се направил резил ,кога од резилот ваш не треба ни А да кажете овде ,не сакам да се расправам со тебе а и нема па колку сакаш навредувај ме ... само ти пишав да си знаешЛацио победи вчера-ако вложеше 10 денари,ќе добиеше 40.....престани со глупавите постови веќе доволно се направи резил
абе човек од тебе не ми се влева на темата за калчото, што толку замараш бе, алоо?? не сум фан ниту на Интер ниту на Милан ниту на Јуве, ама овие твои постови психички ме оптеретуваат и малтретираат, дај олади малку... вчера до 3 часот замараше сега гледам продолжуваш во ист ритам, имај осет малкуАј се читаме следната недела кога Јуве ќе го искрка од Интер ,а Милан од Сампдорија ... Сега останете ми со здравје ...
Те молам не навредувај дека сум се направил резил ,кога од резилот ваш не треба ни А да кажете овде ,не сакам да се расправам со тебе а и нема па колку сакаш навредувај ме ... само ти пишав да си знаеш
Што се однсува до Лацио = неочекувано победил со коеф 4 ,
а што се однесува до натпреварите со коеф. 1.5 за нерешено =очекувано искачаат
еве ти се разјаснуваат полека некои работи и за кладилница ...
Добро бе друже седи сега и лади си го ,што ми реплицираш ,реков до читање и чао пријатно што мора сеа и ти да се изнафураш и покажеш кој си тука ... не реплицирајте ало ако сте цивилизирани и образовани ја завршивме оваа приказна одамна ,немаше ништо повеќе да кажам доколку 100ина од вас не ме реплицираа за банални работи неповрзани со сериа А ,дај бидете рални малце беабе човек од тебе не ми се влева на темата за калчото, што толку замараш бе, алоо?? не сум фан ниту на Интер ниту на Милан ниту на Јуве, ама овие твои постови психички ме оптеретуваат и малтретираат, дај олади малку... вчера до 3 часот замараше сега гледам продолжуваш во ист ритам, имај осет малку
За Сериа А немам некое мислење ,не ми е ни битно ... .