Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе дркајте вие на Божинов,знаете какво путе дома го чека него? Он барем ќе добие нешто од голот а вие? :tv:
Satisfaction ... :)

Да тргнеме шала на страна, сети се шо праеа на форумов по ремито Палермо - Интер па ке ти стане јасно.
Сајтлерчо никаде го нема со сликиве, а се потепа да стави сликички од Пасторе, Кавани, Миколи.

Satisfaction ... :)

Да тргнеме шала на страна, сети се шо праеа на форумов по ремито Палермо - Интер па ке ти стане јасно.
Сајтлерчо никаде го нема со сликиве, а се потепа да стави сликички од Пасторе, Кавани, Миколи.

Нема везе , малце заебанции,ќе има за сите ,не е проблем. Важно да си остане се до таа линија.
Иначе слики може да има дури после Рома - Интер,зависи како ќе заврши утакмицата. Ако сакате слики,мора да изгубите,сфаќаш ? :tv: Сакате сеа? :)

Сеедно, она што по мечот Палермо - Интер изгледаше невозможно бар за мене ко фан на Интер, се реализираше по овие 2 кола а тоа е, дури и со евентуален пораз, Интер повторно ке биде прв на табелата.
Ипак, не е исто да гостуваш во рим со +1, или со - 1, и да гостуваш со позитива од 4 бодови на табела. :wink:

Утакмицата Киево-Катанија ке се истражува под сомневање дека е наместена.во Италија имало големи уплати на X дека ке заврши,а имало и една голема уплата од околу 230 илјади евра на точен резулатат 1-1,како и што заврши...

kako sto gledam sve pojke sum ubeden deka roma ke bide sampion...!!!

Само да ги поздравам Биланезите со песнава , нека си ја пеат пред секој меч :tv::tv::tv:

Утакмицата Киево-Катанија ке се истражува под сомневање дека е наместена.во Италија имало големи уплати на X дека ке заврши,а имало и една голема уплата од околу 230 илјади евра на точен резулатат 1-1,како и што заврши...
Не за друго,еден на МСН ми кажа демек 1:1 конечен резултат 100% сигурно..Е сеа дали е случајност или не,појма неам :)

Абе сеа за местенки свегде има местенки, тоа е факт, кладилниците го држат фудбалот моментално.
Само Италијанските фудбалски власти покажаа КОХОЊЕС да се спротивстават на ова, иако сами на себе си прават штета со тоа што ќе си ја уништат лигата но тоа е тоа.
Иначе мене и Херта ми ја кажаа 2 сигурна, па таа утакмица не е под истрага :/

Абе сеа за местенки свегде има местенки, тоа е факт, кладилниците го држат фудбалот моментално.
Само Италијанските фудбалски власти покажаа КОХОЊЕС да се спротивстават на ова, иако сами на себе си прават штета со тоа што ќе си ја уништат лигата но тоа е тоа.
на пример ти кажаа наполи-јувентус два у два ама нејкеш да кажеш :tv:

:vozbud::vozbud:прва местенка шо сум ја видел која резултирала со петарда примена дома...

Znam prasanjevo ne e za tuka, ama me interesira dali Como igrano vo Seria A pred 4-5-6 godini ne znam tocno ne me fakajte za zbor pred kolku godini?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom