Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.042
Поени од реакции
45.711
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Закерони е дебил ....толку ке кажам

3та замена до 70мин и тоа почиња да се брани ....Кретен

Фудбалерите - говна преплатени ги мрзи да трчаат , баш со татко ми се испокарав зашо ги пцуев , 20 аута можеа да спасат да потрчаа (се пред гол) поради еден таков и голот падна ......

Дебили .........

Најжал ми е за Џовинко , го упропастија малиот ......

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Неможе да вадиш напагач да ставаш бек,,,,ко јуве да водеа 3-1 а не Наполи,,,ахх бре Зак

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.778
Поени од реакции
49.628
Површно ја гледате измената шо ја направи, го стави Григера у надеж за некаков центар-шут по страна, не го стави дека сакаше да се брани.
Како и да е, до пред некоја недела хајлајт на сезонава ми беа утакмиците на Милан со Реал и со Јуве.....таа со Јуве веќе не ми е.
Ако не се пикнат у ЛШ догодина мислам дека дебело ќе зацапаат, тешко дека ќе потпишат некој играч за наредна сезона без сериозна пара да опалат. Ретко кој се нафаќа да не игра Европски куп.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ај што фатив пари на кец, неможам веќе секоја утакмица да му ја гледам тажната фаца на Закерони. :(

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Површно ја гледате измената шо ја направи, го стави Григера у надеж за некаков центар-шут по страна, не го стави дека сакаше да се брани.
Како и да е, до пред некоја недела хајлајт на сезонава ми беа утакмиците на Милан со Реал и со Јуве.....таа со Јуве веќе не ми е.
Ако не се пикнат у ЛШ догодина мислам дека дебело ќе зацапаат, тешко дека ќе потпишат некој играч за наредна сезона без сериозна пара да опалат. Ретко кој се нафаќа да не игра Европски куп.
А григера што има еден центаршут,,,десница из пакла. Трезеге и Џовинко ИН! и тогаш можеа да се надеваат на нешто,,,а сега стигна работава борба за Лига Европа...не сакам да сум во кожа на навивач на јуве моментално.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ах бе Јувентус бе....која мизерија сте годинава ни самите вие не сте свесни:nesvest::tapp:

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Јувентус јувентус што ти требаше,у втора лига си седеше и си ги местеше.
:pos2:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Закерони е дебил ....толку ке кажам

3та замена до 70мин и тоа почиња да се брани ....Кретен

Фудбалерите - говна преплатени ги мрзи да трчаат , баш со татко ми се испокарав зашо ги пцуев , 20 аута можеа да спасат да потрчаа (се пред гол) поради еден таков и голот падна ......

Дебили .........

Најжал ми е за Џовинко , го упропастија малиот ......
Се приклучувам кон честитките :pos2:
И ќе те надополнам ,доколку не беше ретард сигурно немаше Диего ,Трезеге ,па и Григера да ги чува на клупа ,посебно не на ваков меч со Наполи во гости
Иначе јас не очекував никаков поинаков резултат ,исто како и вчера Парма :pos2:

А григера што има еден центаршут,,,десница из пакла. Трезеге и Џовинко ИН! и тогаш можеа да се надеваат на нешто,,,а сега стигна работава борба за Лига Европа...не сакам да сум во кожа на навивач на јуве моментално.
Па кога било добро да си во нивна кожа :pos2:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе Песнава ,одигро сам 1 на јувентус ми се чини дека стана досадна више а? :tv:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе најжално е шо стварно криво ми стануе да ги глеам како губат и тоа за глупи работи (тренер)

не е дека немаат кадарна екипа за топ 3 места ...ама тренериве им се кој од кој со формации ко Анчелоти шо маваше прошла година со милан (дај гол па брани се)и го јадеа на секоја 3та така ......

Кретен ... Дедо Перо и Григера ...измена снова

Џовинко и Трезегол резерви битно Амаури ке игра ....КРетени

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom