- Член од
- 3 февруари 2010
- Мислења
- 570
- Поени од реакции
- 69
јас не сум нормален,а Јакинта е СВЕТСКИ ШАМПИОН,ако имаш проблем со тоа-твое си е !
Касано НЕМА повеќе да заигра за голем и сериозен клуб,причина неговиот темперамент,затоа нема да добие кај Липи...
Миколи е тука некаде и со Ди Натале и Кваљарела-Ди Натале е љубимец на Липи
Бориело има прикажано 3-4 добри натпревари досега-со тоа не се заслужува место на СП
добро би било кога барем Тоти би ја имал потребната форма,меѓутоа честите повреди го спречуваат во тоа,додека Дел Пиеро ја брка потребната форма,меѓутоа се сомневам дека ќе ја достигне,сепак не може против биологијата![]()
Батали ги! Нормална дискусија со „напалени навивачи“ не може да се води.
На повеќето им е криво затоа што нивни играчи не се во составот на светскиот шампион. Не викам дека сите од Јуве треба да играат за репрезентација. Ми спомнуваат тука некојси просечни играчи како Паоло Канаваро, Миколи, недисциплинирани говеда како Касано и Балотели кои ако се понашаат така и кај Јонуз не би биле во екипа. Не приметуваат дека истите тие играчи од Јуве играат сосема поинаку под водство на Липи, не се влечат како црева на теренот( што мене многу ме нервира)
Само не сакам некој од „големите познавачи и стручњаци на фудбалската игра“ подобри менаџери од Липи, Мурињо, Капело и ред други, да се радуваат ако Италијанците постигнат успех. Тука ругаат све живо што е од Јуве, а пола репрезентација е од таму, а ако италијанците постигнат добар резултат тогаш го
на Азурите.Решете се еднаш. На светсково навивате за Милан, Интер или за Италија???