Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Парма - Милан е далеку поинтересна утакмица, Интер игра со Ливорно ќорине ебате утакмицата ебате, првиот и последниот играат бе, да им ебем мамата на овие од ИНТЕР ТВ, да ги затвори министерство за радиодифузија да даде господ А :pos:

Интер ќе ги шине Ливорно во први 15 минути нема да биде интересна утакмицата :),Парма-Милан појака добри се овие дома ќе има јака борба барем да имаше комбиниран пренос ама овие Телма се мувли.

екслузивно, од наредна недела преноси од тренинзите на Интер, Бранко ќе брои колку може да изџонглира Пандев. :)

Уште ли сте лути на ТЕЛМА што не пренесува натпревари од второкласни екипи? :pos:

па боље да брои како жонглира пандев отколку срцеви удари кај пензионери :)

Можеби на Липи му стана јасно сеа кој е Касано

вие сте виновни, а не Телма, што немате DB :back:

daaaaaa ahahahahaha!!

Хуморот е на завидно ниво !:pred:

Сарказам? WOW!!! :olee:

Можеби на Липи му стана јасно сеа кој е Касано

Него се му е јасно само се прави на удрен. Ќе ја води Италија со слепци на светско. Се надевам одбраната ќе им биде на ниво, пошто нападот им е порка мизерија.

Сарказам? WOW!!! :olee:

Него се му е јасно само се прави на удрен. Ќе ја води Италија со слепци на светско. Се надевам одбраната ќе им биде на ниво, пошто нападот им е порка мизерија.
Оддо-Канаваро-Киелини-Гросо
Која четворкааа хаха(Киелини им квари просек)

^^ Ц,

Касани Бонучи Киелини Кришито

Иначе ја би да се најде место за Сантон у прв тим.

Кај бе без Бонера, ќе ја земеме светската титула на мудрост! :pos2:

Инаку во нападот покрај талијанскиот Виља според мене треба да игра Кваљарела или Бориело, никако оноа дрвово Јакинта.

Кај бе без Бонера, ќе ја земеме светската титула на мудрост! :pos2:

Инаку во нападот покрај талијанскиот Виља според мене треба да игра Кваљарела или Бориело, никако оноа дрвово Јакинта.

Друже ти мора да се зезаш ако мислиш дека овие двајца се подобри од Јакинта. Не го зборувам ова како фан на Јуве, Јакинта е далеку од врвна класа напаѓач, но е БОГ за овие двајца. Немој да судиш по вчерашната утакмица, која беше прва за Јакинта после неколкумесечна пауза. :smir:

Друже ти мора да се зезаш ако мислиш дека овие двајца се подобри од Јакинта. Не го зборувам ова како фан на Јуве, Јакинта е далеку од врвна класа напаѓач, но е БОГ за овие двајца. Немој да судиш по вчерашната утакмица, која беше прва за Јакинта после неколкумесечна пауза. :smir:

И мислиш ќе влезе во форма за СП и ќе игра подобро од Бориело и Кваљарела?!:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom