Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Во медиумите од Италија проструи информацијата дека дуелот Киево-Катанија ќе завшри X. Веќе големи уплати има на тој резултат и на многу места уплатата е стопирана а и коефициентот е 1,6.

Ѕверови се Италијаните.

Веќе се уплатени 330 000 евра на Betfair , а можам да замислам шо се дешава по азискине кладилници каде не откриваат колкави се уплатите ...

Од искуство со вакви утакмици можам да кажам дека ова ќе биде далеку од Х ...

Иначе финтава е наводна соработка помеѓу двеве екипи во последниве 3 сезони , па демек сега е на ред Х ...

abe juve zaeba rabota so otide u 2 liga da mu ebam murinjoto glup eden inace on pa ke si bese prv sekad juve osvojuvase

abe juve zaeba rabota so otide u 2 liga da mu ebam murinjoto glup eden inace on pa ke si bese prv sekad juve osvojuvase
јебига брат, да сум на твое место куферите,пиштолот и тргам кај ксенија пајчин, неам намера да се замарам со мурињо.....:kesa:

Јас не знам што се замарате со вакви навивачи како Иван кој три чисти немаат..:toe:..мене бакојани ми е крива што Интер не освојуваше:pipi:

Само мене ме фаќа жал за Јуве? :kesa:

aiiiii inter im e kriv, so nema da slusnes, OCAJ, sea site ke pcnat da piskaat REMONT na timot, a zaboravaat deka lani veke napraea eden, abe jebi ga, gi potrosija parite na sudii u italija ne im ostana nnisto za evropa. Komedii.

Fulham+v+Juventus+UEFA+Europa+League+i8XyspkxWJul.jpg

:kesa:

У пм бев сигурен дека проаѓаат даље.

Fulham+v+Juventus+UEFA+Europa+League+i8XyspkxWJul.jpg

:kesa:

У пм бев сигурен дека проаѓаат даље.

Жаки ко да го видел Господ у пижами на сликава...а и го виде :pos::pos:

Жал ми е за Јубе,немам срце да ги реметам !!! :((

ма некаааа патат...:pos:

Ни Шекспир не може да смисли оваква трагедија
За жалење се овие јуве :(

:pos::pos::pos:

aiiiii inter im e kriv, so nema da slusnes, OCAJ, sea site ke pcnat da piskaat REMONT na timot, a zaboravaat deka lani veke napraea eden, abe jebi ga, gi potrosija parite na sudii u italija ne im ostana nnisto za evropa. Komedii.

Фан на Фиорентина најде да јаде гомна за Јуве, до кај стаса светов :tapp: Игравте една година ЛШ и мислите дека Господ за муда сте го фатиле. Да не реметат фанови на Милан ќе разберам, да не реметат интераши и тоа ќе разберам (немаа освоено Серија А од 1988-89).

Околу болдираново друже, Јуве има пари да ја купи Фиорентина со се партали. Муабетов не ти држи вода.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom