Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Ако со слика?

jebiga.jpg

Чудо големо... :pos2:

P.S.
Поништениот гол на Киево поради офсајд. Не отворам теми, чисто ми се допадна сликата вака шарена.... :pos2:

Ако со слика?

jebiga.jpg

Чудо големо... :pos2:

P.S.
Поништениот гол на Киево поради офсајд. Не отворам теми, чисто ми се допадна сликата вака шарена.... :pos2:

Уфф да ти кажам и ја коа ја видов сликава :drk:...иначе работава сериозна ќе беше.
Многу ми беа смешни магарињата коа ќе видат Милан притиска и неможат од 16тник да излезат,некој ќе падне и ќе лежи за да запре уште 2-3 напади у серија...Италиан Џоб бе .. :tv:

ај чим ти се допаѓа сликата најди ја таа со бориело и тој од киево....знаеш тој со боречкиот зафат што го врати на земја во шеснаестеник..

не, знам оти “не е да отвараш теми’’...али патетичен си што чак и жално е веќе....

ај чим ти се допаѓа сликата најди ја таа со бориело и тој од киево....знаеш тој со боречкиот зафат што го врати на земја во шеснаестеник..

не, знам оти “не е да отвараш теми’’...али патетичен си што чак и жално е веќе....

Не може човек ни да се заебава повеќе без да крка некоја навреда. И да сакав да отворам тема, со кого? Остани си во кутијата...

И ако е нешто жално, жално е што кај од збор не разбираш човек да ти објаснува, туку ни вака нацртано не можеш да го сватиш.

Надвор од шеснаесетеник беше направен тој '' фаул '', и да свирнеше немаше да покаже да бела тачка, знам некој и на ваш фан клуб истово го пиша.

Него, нема везе, баш со татко ми го глеав мечов, второ искоментирав, екипа ко Киево не заслужува ни бод со вакво издание, второ делуваа ко они да играле со Манчестер у тек на недела, грешеа аматерски при секој 2-3 пас во акција, татко ми го слушам у позадина ц'цка ко да нема утре :), чоек да се зачуди како се пред Удинезе на пример, т.е., сигурни во онаа битка за опстанок.

Да заборавиме на сите препукувања и утре сите заедно да навијаме за Италија. :love2:

абе каква италија нека победи подобриот...

ајмо сите за Италија-Интер.
1. да скокне малце италијанскиот рејтинг - можно е италија во 2011/12 да има само 3 претставници во Champions League
2. до крајот на сезоната преостана уште 10 кола а само 9 недели, значи мора едно коло да се игра во среда (интер има да го одигра полуфиналниот меч од coppa italia со фиорентина, сега со челси ако пројде уште 2 среди ќе биде зафатен, значи ќе немаат простор и време за одмор) значи интер ќе биде слободен минимум 4 недели и ќе се сјебат :vozbud: позз до сите миланези - интер не го заслужува Скудетото!!!

ајмо сите за Италија-Интер.
1. да скокне малце италијанскиот рејтинг - можно е италија во 2011/12 да има само 3 претставници во Champions League
2. до крајот на сезоната преостана уште 10 кола а само 9 недели, значи мора едно коло да се игра во среда (интер има да го одигра полуфиналниот меч од coppa italia со фиорентина, сега со челси ако пројде уште 2 среди ќе биде зафатен, значи ќе немаат простор и време за одмор) значи интер ќе биде слободен минимум 4 недели и ќе се сјебат :vozbud: позз до сите миланези - интер не го заслужува Скудетото!!!

:lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud::lud:Милан да не го заслужува ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom