Ѓорче 1932
тој сум...
Јас мислам да играме без судии пошо стално се криви да видиме конечно кој е најдобар.Една сезона без судии кој е за?
![]()
Ке паднете 4 лига од старт :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам да играме без судии пошо стално се криви да видиме конечно кој е најдобар.Една сезона без судии кој е за?
![]()
не бе со судии не играме од втора лига па навака помина тоа за насКе паднете 4 лига од старт :smir:
Што е ова бе хорор атмосфера само навреди и ремети ви се вртат во главата...
сите у поправен дом хахаха ќе збеснатРемети да, навреди онака малце но нормално е тоа, навијачи сме или што сме.
Тек наредна недеља кога коњите, старците, пензионерите, умрените и сите заедно со остатокот на олошот од црвениот дел на Милано кога ке го запоседнат првото место моем да замислим што ќе биде![]()
Ремети да, навреди онака малце но нормално е тоа, навијачи сме или што сме.
Тек наредна недеља кога коњите, старците, пензионерите, умрените и сите заедно со остатокот на олошот од црвениот дел на Милано кога ке го запоседнат првото место моем да замислим што ќе биде![]()
Ремети да, навреди онака малце но нормално е тоа, навијачи сме или што сме.
За све има прв пут, запамтете го описот на сликата што ќе ви ја закачам, што го пишав две три страни понапред ( #2804 ))
Абе шо сте направиле бе....трета светска војна сте почнале тука![]()
Не бе зошто... си дискутираме за некои С.Ф. филмови и серии![]()
миланезиве вечер да не го сонуваат Сидорф на Хаслер ТВ ?Не бе зошто... си дискутираме за некои С.Ф. филмови и серии![]()