Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
друже од изминатата сезона можам да ти набројам 5-6 напаѓачи кои заслужуваат место во 11-те на Фифа пред Пато, значи имале подобра сезона од него

Многу нормално бе брат,според мене или Ибра или Ето заслужија да се најдат таму,ама на кого да кажеш :toe:

btw која ти е таа на аватарче,позната ми е ???:drk::)

Многу нормално бе брат,според мене или Ибра или Ето заслужија да се најдат таму,ама на кого да кажеш :toe:

btw која ти е таа на аватарче,позната ми е ???:drk::)

Ибра,Ето,Руни,Торес,Дрогба и ред други кои би ги ставил пред Пато

инаку личноста на аватарот ја водам веќе цел месец :)

Што направил или поточно што освои Пато па да биде во 11те најдобри?

Добро,немора одма да сфаќаш на навијачка база...Пато лани има доста направено за Милан.
јас само го кажав него од Сериа А незначи дека велам дека тој треба да се најде во тие 11...покрај Меси Роналдо и Торес нема место за него..само го спомнав,незнам кој друг од Сериа А..ете кажи ти..кој би можел од Сериа А покрај Чави Џерард и незнам кој беше...моментално не ми текнува на некој од италија што заслужил да влезе во тие 11...тоа е реалноста :toe:

што не заслужија ниту еден номиниран не заслужија... единствено Ибра и Кака ако може да се рачунаат половично.

што не заслужија ниту еден номиниран не заслужија... единствено Ибра и Кака ако може да се рачунаат половично.
сите италијанци лани испаднаа уште во првите натпревари од нокаут фазата и сеа се им се враќа како бумеранг.
лошото е тоа што играчите се незадоволни од ова па бегаат по други држави како шпанија и англија демек демек да освојат повеќе.
преклани имавме англиски првак на европа,лани шпанец ајде да се надеваме дека италија пак ке владее и во клубско натпреварување :)

сите италијанци лани испаднаа уште во првите натпревари од нокаут фазата и сеа се им се враќа како бумеранг.
лошото е тоа што играчите се незадоволни од ова па бегаат по други држави како шпанија и англија демек демек да освојат повеќе.
преклани имавме англиски првак на европа,лани шпанец ајде да се надеваме дека италија пак ке владее и во клубско натпреварување :)

тоа и јас зборам...

05 - Ливер
06 - Барса
07 - Милан
08 - Ман.ЈУ
09 - Барса
10 - ???

значи на потег се Италија...
поголема мотивација е тоа што сезоната 05/06 ќе излезе следната година така да оваа и следната можат да бидат последните години за Италија како има 4 претставника...

Добро,немора одма да сфаќаш на навијачка база...Пато лани има доста направено за Милан.
јас само го кажав него од Сериа А незначи дека велам дека тој треба да се најде во тие 11...покрај Меси Роналдо и Торес нема место за него..само го спомнав,незнам кој друг од Сериа А..ете кажи ти..кој би можел од Сериа А покрај Чави Џерард и незнам кој беше...моментално не ми текнува на некој од италија што заслужил да влезе во тие 11...тоа е реалноста :toe:

Па како иначе друго да те сватам?

Тоа што Пато направил многу за Милан не значи дека автоматски треба да биде во први 11.

Од италјанско моментално Ето би можел да биде во први 11 пред Пато поради ланската сезона со Барселона. Ибра исто така бидејки беше прв стрелец во Италија и освои шампионска титула со Интер.

Инаку за среден ред неможе никој покрај нив од италјанско бидејки оваа година беше катастрофална за тимовите од Италија.

Па како иначе друго да те сватам?

Тоа што Пато направил многу за Милан не значи дека автоматски треба да биде во први 11.

Од италјанско моментално Ето би можел да биде во први 11 пред Пато поради ланската сезона со Барселона. Ибра исто така бидејки беше прв стрелец во Италија и освои шампионска титула со Интер.

Инаку за среден ред неможе никој покрај нив од италјанско бидејки оваа година беше катастрофална за тимовите од Италија.

епа тоа ти викам јас само го дадов како пример иначе кај ќе го ставиш меѓу Торес Роналдо и Меси...
Ето -да за ланската сезона,и даде гол во финалето.Ето повеќе заслужил да биде во тој тим отколку Ибра,пошто во ЛШ ибра не му помогна на интер воопшто :toe:
како и да е,за тие 11 од фифа моменално никој од Сериа А неможе да биде конкуренција...барем сега за сега :toe: па за следната година здравје :smir:

http://football-italia.net/blogs/sw119.html

Леле гледајте го најдобриот состав на декадава што изминува според Steve Wilson, смешки има колку сакаш почнувајќи од голот па се до последниот напаѓач, само одбраната може да се каже дека е во ред па и таму место Киелини би го ставил Турам!

emerson :pos2:

Џилардињо пред Шевченко кој дури го нема ни во замените?
За одбраната и голманот мање-више се сложувам али Пирло сигурно е пред Емерсон!

омг фреј киелини џилардињо:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom