Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Љубе ќе ја отвори само почекајте до крајот на денот :)

Нема шанси ! ДА завршат тие турнирите во пес 6!Ке се откажам од кајгана!Ке одам на Миланманиа,таму што раат е секој играч е ценет кога ке почнат од Фавали ке завршат до Инзаги,тоа ти се вика навивач до коска не тука моите пријатели не се согласуваат а камоли Интерашите или Бјанконерите не дискутирам повеке Чао Пријатно се гледаме после натпревари Милан-Интер:smir:

Нема шанси ! ДА завршат тие турнирите во пес 6!Ке се откажам од кајгана!Ке одам на Миланманиа,таму што раат е секој играч е ценет кога ке почнат од Фавали ке завршат до Инзаги,тоа ти се вика навивач до коска не тука моите пријатели не се согласуваат а камоли Интерашите или Бјанконерите не дискутирам повеке Чао Пријатно се гледаме после натпревари Милан-Интер:smir:

Доста мудро од твоја страна.

љубе аман за аман не си оди

Немој Љубе аман заман да си одиш таман стана интересно. Не си земај при срце млад си, има работи што треба да ги научиш. Сеири стално имало, ќе дојде ден и ти некому ќе удираш сеир.

Сега едноставно, тебе ти беше редот :smir:

Одсекогаш сум барал причина за мојата глупавост.
Паметен миланез - колку голем оксиморон:)

Љубе, остај шо ти зборвет. Ти љубоморет на твоето познавање во областа од фудбалот.

абе од синока секој пост ти е последен :pos2:

во фан клуб на Интер реков овде не ,туп:tapp::tapp::tapp:Милан-Интер 3-0 :vozbud:ке видиме само кој ке е судија, ако е вашиот 11 играч
arbitrorosettinu1.jpg
тогаш секако дека ке победите,
2d0dfe2a.jpg
219hnrqdgd91.jpg
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Јувентус за Сериа А сезонава.Ги купиа и рафиња и гросо сега и имаат комплетен тим.Интер ке се бори до крај ама Јувентус ке ја освои лигата и минимум полуфинале во ЛШ.

^^^^мислиш 12 играч , ние имаме 11 играчи и плус тој се вкупно е 12 ааа љубе љубе слаб си математика

I shake the hand of an Milanista, i wash my hands. I shake the hand of a Juventini, I check my pockets!!!

The line is so nice u see it twice...

Јувентус за Сериа А сезонава.Ги купиа и рафиња и гросо сега и имаат комплетен тим.Интер ке се бори до крај ама Јувентус ке ја освои лигата и минимум полуфинале во ЛШ.

За Рафиња негледам нигде официјално :smir:

Да не зафркнаа за рафиња грешка ама тогаш кога пишав имаше на неколку страни напишано дека Рафиња потпишал за јувентус и дека за неколку часа ке се официјализира трансферот ама ништо од тоа.Сепак Јувентус ми е фаворит.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom