Serie A 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Интер во 1 коло пенал. Хмм..... Според тоа шо го видов не ми изглеаше као пенал.
Може грешам иако мислам дека НЕ.

Јуве почна добро, и се надевам дека така и ќе пшродолжи
според тоа што го видов во тим купот и тоа не беше пенал и голот на јувентус против милан во тим купот беше во офсајд ама никому ништо!
и доста баете дека не е пенал оти чист беше! 95% од вас на форумот немате со очи видено копачки а камоли да облечете! а кога ке го сторите тоа и во трк ке ви го згазат скочниот зглоб тогаш ке го видите господ на бели гаќи и ке се запрашате дали треба да ви свирнат пенал или фаул!

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
според тоа што го видов во тим купот и тоа не беше пенал и голот на јувентус против милан во тим купот беше во офсајд ама никому ништо!
и доста баете дека не е пенал оти чист беше! 95% од вас на форумот немате со очи видено копачки а камоли да облечете! а кога ке го сторите тоа и во трк ке ви го згазат скочниот зглоб тогаш ке го видите господ на бели гаќи и ке се запрашате дали треба да ви свирнат пенал или фаул!
Викаш 95%?Јас знам дека има доста фудбалери тука,а ти немаш ни 5% направено во фудбалот како некој тука на темава:smir:

К

кременко

Гостин
Ви препорачувам да не гледаме Италијанско бидејки тука на темава веќе се објавени конечните табели во СЕРИЈА А
Изгледа и вие знаете дека Интер пак ќе намести некој натпревар за да биде 1 или 2 на табелата
Абе џабе им е се
Додека беше Ибрахимович се радуваа ко бебиња на бомбонче што се радуваат сега може да бројат титули во СЕРИЈА Б ако продолжат вака
серија б серија б , некој и таму неможи да брои титули

ке ве видиме во сабота дали сте за титула или за ЕЛ(ако знаеш што е тоа):helou:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Викаш 95%?Јас знам дека има доста фудбалери тука,а ти немаш ни 5% направено во фудбалот како некој тука на темава:smir:
дали имам или немам направено не е важно!
важно е дека дечишта како тебе оценуваат гледајки од снимки на јутуб а не од искуство!

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.495
Поени од реакции
5.601
дај боже да им тргне и јас останувам оптимист
1.јувентус
2.интер-можи и прв ако не прави вакви киксеви
3.милан
4.рома
5.фиорентина
6.лацио
...

18.киево
19.болоња
20.катанија-редно е да испадни аман веќе:kesa:
Васич сакаш кладба за внедела? Кој ќе изгуби од 1 Септември цела недела ќе се турка пред сендвичара? :smir:

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
за ЕЛ не сме .затоа што ке играме ЛШ, што се правете толку јаки кога на еден Бари не можете да го победите,се гледа дека не сте ланскиот состав и дека може да се очекува во сабота Милан да победи а и ке победи оптимист сум за ова:vozbud::smir:За Џабе не се кладев со ваш пријател:vozbud::smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.053
Интер во 1 коло пенал. Хмм..... Според тоа шо го видов не ми изглеаше као пенал.
Може грешам иако мислам дека НЕ.

Јуве почна добро, и се надевам дека така и ќе пшродолжи
E сеа ако идеш од судиски грешки, Поулсен требаше да добие втор жолт, па не доби и тоа е тоа .
Контакт имаше со Милито, не толку голем колку што го преудицираше, али малиот што го направи пеналот наседна, затоа и истиот играч воопшто не се ни бунеше .
Не е битно, ко од вчера да гледаме калчо па сега да бараме перфекција во судиите, јбг, таков филм со овој кадар на судии нема да гледаме нит оваа сезона, ке треба да се навикнете на ваков начин на судење кој е пратња на калчото од кога знам за истото . :wink:

К

кременко

Гостин
за ЕЛ не сме .затоа што ке играме ЛШ, што се правете толку јаки кога на еден Бари не можете да го победите,се гледа дека не сте ланскиот состав и дека може да се очекува во сабота Милан да победи а и ке победи оптимист сум за ова:vozbud::smir:За Џабе не се кладев со ваш пријател:vozbud::smir:
оди стави 1000 ден во кладилница ако си толкав маж, а не тука да се кладиш на форум, за еден аватар или потпис , кој нема никакво значење

бари не падна ама милан ке падни има да го :pusk: а па шо ти објаснувам толку :toe: ке видиш во сабота на телма во 20:45ч(да не заборавиш да глеаш)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не ми мешај Сериа А со тим куп :smir:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
серија б серија б , некој и таму неможи да брои титули

Да се надеваме дека Бари следната година благодарение на вас ќе дознае :pos2::pos2::pos2:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.915
Ако она не беше пенал тек што ќе се дискутира кога ќе има навистина спорни ситуации?

Јас да сум на местото на Syn би ја заклучил темава за Сериа А поради недостаток на мозок и вишок идиотизам, и би ве пуштил сите на пракса во темата за Примера да поднаучите нешто.

И што си губам ја време уствари овде?

Енивеј, Бари ѕверови! Ви ја пренесувам мојата реакција кога дознав за ждрепката пред скоро месец дена:

Нееее :pos2:

Секој јак тим има по некоја пацерска екипа која му е малер, нашата е Бари! Незнам колку се сеќавате, ама секогаш кога оваа екипа играше во Сериа А, ни приредуваше шокантни моменти. Не победувале и кога беа најслаба екипа во Сериа А со само еден играч, Шабани фрикин Нонда. Еднаш не исфрлија од куп, не победија и во Милано и во Бари. Страшна работа, уште имам главоболки од овој тим :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Васич сакаш кладба за внедела? Кој ќе изгуби од 1 Септември цела недела ќе се турка пред сендвичара? :smir:
хахахха ајде важи а ако заврши нерешено муфтето ќе оди тој за интер е:) абе молете се да не се вратат дони,вучинич и сисињо мислам не играше има љом да ве напрајме :):рома:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.356
Поени од реакции
6.042
хахахха ајде важи а ако заврши нерешено муфтето ќе оди тој за интер е:) абе молете се да не се вратат дони,вучинич и сисињо мислам не играше има љом да ве напрајме :):рома:
Исто како ланската сезона?? Кога малку фалеше петарда среде Рим??:juve:

Инаку, ќе биде неизвесен натпревар..Рома беше поразена на стартот од сезоната и сигурно ќе даде се од себе за да нема неуспешен старт како минатата сезона..

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Исто како ланската сезона?? Кога малку фалеше петарда среде Рим??:juve:
се надевам нема да бидиме малери како лани(и плус ни го нема лорија да не ваѓа:pos2::pos2::pos2:)па годинава ако губиме ќе биди достоинствено 1-0,2-0:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom