Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Во ЛШ гледам мн сте јаки секоја год го освојувате ,брат од осмина-фанале не сум видел јас да одите понатаму во последните 5 год

А бе ние може ќе испаднеме уште во фазата со групи во ЛШ, ама тоа не го менува фактот дека за месец дена одигравме 135 минути фудбал и гол разликата е 3:0.

Во ЛШ гледам мн сте јаки секоја год го освојувате ,брат од осмина-фанале не сум видел јас да одите понатаму во последните 5 год

епа лошо гледаш, во последните 5 години стигнавме и до четврт-финале :baeh:

епа лошо гледаш, во последните 5 години стигнавме и до четврт-финале :baeh:

:bravo::bravo::bravo: мн добар успех тоа нема што:pos2:,Интераши гледајте да тепате против Бари,Да не ве изненадаат само оти ке е жив срам:vozbud::smir:

:bravo::bravo::bravo: мн добар успех тоа нема што:pos2:,Интераши гледајте да тепате против Бари,Да не ве изненадаат само оти ке е жив срам:vozbud::smir:
шо и да правиме полошо од вас неможеме да станеме!

Ej немој со твоиве прогнози, лани прогнозираше на почеток Џенова - Милан 0-5 па 2-0 заврши :), така да немам ништо против твојава убеденост за Бари, ке бидеш демантиран . . . пак .
:smir:

Интер утре нема теоретски шанси да тепа со Бари кој сака кладба нека повели на профил.

Утре во 20.00 можеш да го цитираш и да напишеш: „Радоста кратко траеше“ :pos:
Е сега немој така... имаме теоретски, навистина ни се мали шансите, ама имаме... :smir:

За жал долго ќе трае и во право беше имате теоретски али мали ви беа шансите Бари се голема екипа за да можете да ја тепате.

Заслужуваме сеир после ова бледо издание, признавам :) .

ај нашол кој да збори , 1-1 добро е оти можеше да биди и полошо

али наредно победата не ни бега :helou:

Ќе биде некое наредно ама кое ќе видиме, сепак надевајте се :)

брат секоја година овака почнуваме па на крај неможат да не стигнат , бегаме по 10 бода а на некој и по 20:pos2::pos2::helou:

Лош старт за Интер.Добро играа овај натпревар ама сепак завршницата им беше на нула.Имаа неколку одлични шанси кои требаа да ги искористат.

Ибракадабра тука ли си ? :)

Ќе ја праиме ли кладбата за дерби како минатото дерби?
Пиши ми на профил

И пак е милан на врвот на табелата....:sonce::vezbi::dj:

Ej немој со твоиве прогнози, лани прогнозираше на почеток Џенова - Милан 0-5 па 2-0 заврши :), така да немам ништо против твојава убеденост за Бари, ке бидеш демантиран . . . пак .

ја со тие коментари не се замарам , оти е излишно со екипа како бари да се замараме, ние со милан не се замараме не па со бари :helou:

200k.gif
200k.gif
200k.gif
200k.gif
200k.gif

p.s И ја сум расположен за кладба за дербито пошо дознав дека Камби нема да ви игра али се плашим малце од Виера и Кварезма :pos: али ок, па профилот е тука пишите :)

За жал долго ќе трае и во право беше имате теоретски али мали ви беа шансите Бари се голема екипа за да можете да ја тепате.

Една недела нецела ако ви е долго ... :)

Ама заслуживме сеир што вика Syn, тука нема што...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom