M
mercenary
Гостин
Косчиелни?Едвај чекам да почне ПЛ и да видам Игорче како ќе го изговара Косчиелни :pos2:

Дечкото е Косиелни..така нешо..ама Ч нема 100%.
А за Игорче..сигурен сум дека ќе смисли нешо..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Косчиелни?Едвај чекам да почне ПЛ и да видам Игорче како ќе го изговара Косчиелни :pos2:
Косчиелни?![]()
Дечкото е Косиелни..така нешо..ама Ч нема 100%.
А за Игорче..сигурен сум дека ќе смисли нешо..![]()
Кажа он на првото интервју:I am Laurent Koscielny....а звучеше како Коселни така нешо..У Полска го изговараат така, читав пред некој ден, пола Пољак бил и затоаМада не е битно, чим овој Трнбал Трбуљ го чита, можеме само да претпоставиме што ќе избаци.
Лор`н Косељњи/ја вака го слушнав..)фанцуско-полска комбинација.:pos2:
Најверојатно нов тренер на Фулам ќе биде Мартин Јол,поранешен тренер на кокошките.
Мн пати се имам прашувано,ама немам добиено одговор,па ќе ве прашам вас...Зошто во Пл се игра само со една топка!?![]()
Па кога оди топката во аут,или гол-аут......децата што се позади гол ја чекет топката да им ја подает од трибини,немет в раце уште една како во другите лиги....Вп другите лиги децата позади имаат топка,и при аут или гол аут одма м ја подаваат на играчите!Озбилно ? Немам забележано досега ...
Па кога оди топката во аут,или гол-аут......децата што се позади гол ја чекет топката да им ја подает од трибини,немет в раце уште една како во другите лиги....Вп другите лиги децата позади имаат топка,и при аут или гол аут одма м ја подаваат на играчите!![]()
Ma неморат да се деца...имат и некој постари луѓе шо бркет топки:pos2:Тоа значи дека имаат одвишок деца во Англија, 3то дете е на секој стадион![]()