Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Косчиелни?;)
Дечкото е Косиелни..така нешо..ама Ч нема 100%.
А за Игорче..сигурен сум дека ќе смисли нешо..;)
У Полска го изговараат така, читав пред некој ден, пола Пољак бил и затоа :) Мада не е битно, чим овој Трнбал Трбуљ го чита, можеме само да претпоставиме што ќе избаци.

M

mercenary

Гостин
У Полска го изговараат така, читав пред некој ден, пола Пољак бил и затоа :) Мада не е битно, чим овој Трнбал Трбуљ го чита, можеме само да претпоставиме што ќе избаци.
Кажа он на првото интервју:I am Laurent Koscielny....а звучеше како Коселни така нешо..
Значи како он кажува дека се вика,така треба сите да го викаат...(освен Игорче,се разбира..он ќе му измисли по fancy презиме ;)

EDIT
Еве..ако некој го интересира,го најдов видеото.
линк
(прво има едно видео како некој нигер се бања:pos: ама кратко е,15 сек. па коа ќе заврши тоа почиња другото видео за него и при крај вика I am....)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Лор`н Косељњи/ја вака го слушнав..:))фанцуско-полска комбинација.:pos2:

Најверојатно нов тренер на Фулам ќе биде Мартин Јол,поранешен тренер на кокошките.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Лор`н Косељњи/ја вака го слушнав..:))фанцуско-полска комбинација.:pos2:

Најверојатно нов тренер на Фулам ќе биде Мартин Јол,поранешен тренер на кокошките.
Fulham Discuss Compensation With Ajax As Martin Jol Edges Closer To Premier League Return

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/07/18/2031381/fulham-discuss-compensation-with-ajax-as-martin-jol-edges-closer-

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Мн пати се имам прашувано,ама немам добиено одговор,па ќе ве прашам вас...Зошто во Пл се игра само со една топка!?:):)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Мн пати се имам прашувано,ама немам добиено одговор,па ќе ве прашам вас...Зошто во Пл се игра само со една топка!?:):)
Озбилно ? Немам забележано досега ...

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Озбилно ? Немам забележано досега ...
Па кога оди топката во аут,или гол-аут......децата што се позади гол ја чекет топката да им ја подает од трибини,немет в раце уште една како во другите лиги....Вп другите лиги децата позади имаат топка,и при аут или гол аут одма м ја подаваат на играчите!:)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Па кога оди топката во аут,или гол-аут......децата што се позади гол ја чекет топката да им ја подает од трибини,немет в раце уште една како во другите лиги....Вп другите лиги децата позади имаат топка,и при аут или гол аут одма м ја подаваат на играчите!:)
Е то е кога се нема пари...:pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.942
Поени од реакции
16.259
Тоа значи дека имаат одвишок деца во Англија, 3то дете е на секој стадион :pos:

В

Вори

Гостин
Суеверен народ се енглезите...и ако им се смени фудбалот,тогаш ќе ги бие малер,па затоа играат со еден.

B

boki10messi

Гостин
Ами, ако ја отера некој во публиката во гол аут???

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Не ја менуваат зашто така се губи време, ако ја менуваат Манчестер Јунајтед ќе немаше оправдување за 6-те дополнителни минути против Манчестер Сити сезонава што заврши...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom