GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.715
- Поени од реакции
- 11.554
Е шо они?Аха,моја грешка.:smir:
Rooney/Drogba/Bendtner :xx:.
За во дрим тимЕ шо они?
Бентнер еј. :pos2:За во дрим тим
И тогаш неможи да бидиш комплетно сигурен :wink:Бентнер еј. :pos2:
Дај не заебавајте, само доколку му наместиш на тацна онака да е празен голот и погодува, најчесто.
Не сфаќам зошто го преценвте.
Да де, за тва и питах. Как дрво е. Само една јака голема глава шо има.И тогаш неможи да бидиш комплетно сигурен :wink:
Аууууууу на овој распоред Арсенал ако не ја освои титулата незнам кога ќе ја освои.....Против Болтон им е.:smir:
Ке биде интересно.:xx:
Шала малце,па го ставив во ист кош со првите двајца.Не е добар како Руни и Дрогба,но последните 4/5 утакмици(освен Барнли) и те како е од корист и дава мн. важни голови.:smir:Е шо они?
Бентнер еј. :pos2:
Дај не заебавајте, само доколку му наместиш на тацна онака да е празен голот и погодува, најчесто.
Не сфаќам зошто го преценвте.
Да де, за тва и питах. Как дрво е. Само една јака голема глава шо има.
Гол против Стоук за 1-1.Бендтнер да му ја дадеш на тацна, ќе промаше голо (или у најдобар случај ќе шутне у голмано)
А да треба да помине 2-3 играче, да се испотепа со них, полесно ќе даде гол
Не го омаловажувам, прочитај уште еднашка поубаво и ќе ми ја сфатиш поентата :smir:Гол против Стоук за 1-1.
Гол против Сандерленд за 1-0.
Хет-трик против Порто.
Гол за 2-1 против Хул.
Факт е дека последните натпревари игра одлично и постигнува голови,отвара простор за Аршавин и Тео....
Како што вие го омаложувате,нека прават така и екипите со ке игра Арсенал,па ке видиме шо ке се случи.
Со Барнли можеше најмалце 5 да даде,ама не му одеше од рака ништо на човекот.:pos2:
И Руни можеше со Фулам да даде најмалко 6, ама даде само 2Гол против Стоук за 1-1.
Гол против Сандерленд за 1-0.
Хет-трик против Порто.
Гол за 2-1 против Хул.
Факт е дека последните натпревари игра одлично и постигнува голови,отвара простор за Аршавин и Тео....
Како што вие го омаложувате,нека прават така и екипите со ке игра Арсенал,па ке видиме шо ке се случи.
Со Барнли можеше најмалце 5 да даде,ама не му одеше од рака ништо на човекот.:pos2:
Викам 5 за Николче/оти имаше 10 100% шанси.:pos2:И Руни можеше со Фулам да даде најмалко 6, ама даде само 2
У прашање е квалитет, нешто за шо говореше и John Galt, знам зашо говорешВикам 5 за Николче/оти имаше 10 100% шанси.:pos2:
Не очекувам од него да ја реализира секоја шанса/на секоја втора/трета ако дава по еден гол,задоволен сум.
За тва го имаме најдобрио плејмејкер/ке ствараме повеќе шанси,кога на позиција напаѓач сме послаби.:pos2:У прашање е квалитет, нешто за шо говореше и John Galt, знам зашо говореш