Добри беа со бункериштето.Формација 6-3-0И немојте сеа да ми се нафрлате дека сте имале иницијатива,сте биле подобри,кога Хул играше едно цело полувреме без Боатенг.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Како се спаси Арсенал значи,невозможно тоа.
Пичкински!
И после не знам со кој образ,им викаат на фановите на Јунајтед дека се гзлари,а усвари поголеми од нив нема.
И немојте сеа да ми се нафрлате дека сте имале иницијатива,сте биле подобри,кога Хул играше едно цело полувреме без Боатенг.
Со портсмут мислам...не сум сигурен скроз.П.С. Челзи со кого треба да ја игра таа утакмица која му е заостаната??
Сакај нејчел Грант ќе ја пушти таа за ѓабе не му е Роман бест френд^Да,со Портсмут на гостински терен..
И Јунајтед и Челзи имаат тешки противници до крајот. Мислам дека титулата ќе се реши во последното коло. Челзи имаат натпревар со Астон Вила, Сити и Јунајтед, а Манчестер има со Ливерпул (дома), Челзи (дома) и Сити (дома, ама нагости).Јунајтед газат квалитетно...дефинитивно со Челзи ќе е опасна борбата годинава...тие третите, трети.
Glory Glory!!!
Со портсмут мислам...не сум сигурен скроз.
Против Болтон им е.:smir:^Да,со Портсмут на гостински терен..
Аха,моја грешка.:smir:Со Болтон ќе им биде коа ќе играат у ФА Куп 1/2 финале ваљда,оваа мислам дека им е со Портсмут,оти види играат на 24-ти,а никоја друга екипа не игра на тој термин