Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Остај како и да е
подобро во екипата сите да играат и придонесуваат приближно еднакво ,отколку да бидеш 1 мен тим
Не како на пример челзи со Дрогба ,Чеџ ја шутира до него овој ја смирува шутира и голд дава,2 шута кон гол 2 гола ,браво шампиони секоја чест ,карло начелоти ѕвер :pos2:

Дрогба 4 - 0 Арсенал

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
п.с.
Сеа ми текна зашто тој Дрогба го спомнува!

.....кошмарот на Арсенал,нарочито сезонава.

Колку гола ви даде вас,броеше?
Абе многу пати ни го кажа вицот Дрогба, тоа ти е.
На времето и на вас Анри ви го кажуваше....упс,ти не навиваше за Челзи тогаш.:icon_lol:

В

Вори

Гостин
Абе многу пати ни го кажа вицот Дрогба, тоа ти е.
На времето и на вас Анри ви го кажуваше....упс,ти не навиваше за Челзи тогаш.:icon_lol:
Ако ни кажувал Анри од 2003 наваму,тогаш сум навивал..
Пред тоа мал сум бил...

Ама и вие излеа као и навивачине на Ливерпул живеете во минатото?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ако ни кажувал Анри од 2003 наваму,тогаш сум навивал..
Пред тоа мал сум бил...

Ама и вие излеа као и навивачине на Ливерпул живеете во минатото?
Живеам во сегашноста,а гледам и успешна иднина.
Гледано 3/4 години напред,Абравомович ако не фрли едно 200 милиони за засилувања,тешко дека Челзи ке биде конкурентен како сега.:smir:

F

fantomX

Гостин
Живеам во сегашноста,а гледам и успешна иднина.
Гледано 3/4 години напред,Абравомович ако не фрли едно 200 милиони за засилувања,тешко дека Челзи ке биде конкурентен како сега.:smir:
100 :smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Па да се заменат Дрогба,Анелка,Балак,Лампард,Тери и Кол,ке требат најмалце 150/па и да се истакнат 2/3 играчи од младинциве/ке треба и клупата да се менува/Деко,Белети,Фереира,Малуда,Џо.:toe:

F

fantomX

Гостин
Па да се заменат Дрогба,Анелка,Балак,Лампард,Тери и Кол,ке требат најмалце 150/па и да се истакнат 2/3 играчи од младинциве/ке треба и клупата да се менува/Деко,Белети,Фереира,Малуда,Џо.:toe:
За замена на Дрогба ти требаат околу 80, за Лампард 50 за Балак 30. Ама такви замени нема, па ќе се задовоилиме со поефтини. И секоја ти чест ако мислиш оти сите овие наеднаш ќе се менуваат. :smir:

В

Вори

Гостин
Какута,Борини,Стариџ,Хатчисон,Мансиен,Матиќ,Брума,Тејлор...

Мислам дека еве ја иднината на Челзи,можеби не сите ама поголем дел.

И 200 милиони?
Не би рекол...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.455
Поени од реакции
6.146
Јаоо деца еј нцнцннннц...Па вакви муабети бе у 3то и 4то одд се правеа...се гледа на кој стадиум сте останати ...Ни едните сме родени во лондон ни другите па навиваме за клубот според некое убедување...јебига демократија нема некој сталин овде да ни кажува кој за кого да навива ...за едни за кои навивам и јас да не беше венгер незнам кој ке навиваше за арсенал...за челзи се знае од кога дојде абрамович и направи екипа(читај конкурентна за епл титула) некаде 2003та,за ливерпул има некои навивачи што навиваат од времето овен и џерард (тоа најстарите) а овие другиве од 2005та(или има некои избеглици што ја паметат последната нивна титула а во тој момент навивале за нив(во епл))...факат...а овие од јунајтед се најраспростанета маса у секое време се можело за нив да се навива ,едни од времето на бекам,кин,верон а другите од роналдо и руни... И што има поента сега јас да се расправам кој од кога навива....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
За замена на Дрогба ти требаат околу 80, за Лампард 50 за Балак 30. Ама такви замени нема, па ќе се задовоилиме со поефтини. И секоја ти чест ако мислиш оти сите овие наеднаш ќе се менуваат. :smir:
Не реков наеднаш/значи за некои 3/4 години,овие играчи ке треба да се сменат,годините ги газат.:smir:
Зар мислиш дека Стариџ ке стане тоа што е Дрогба сега за неколку години?Ке се најдат соодветни замени за сите нив ,а и ке треба добра пара да даде русинот/и плус некој од младиниците/како шо кажав погоре.
Ама сите тие ти се >=30 год. нема да се правите и вие како Милан/да станувате пензионерски дом.:toe:
Какута,Борини,Стариџ,Хатчисон,Мансиен,Матиќ,Брума,Тејлор...

Мислам дека еве ја иднината на Челзи,можеби не сите ама поголем дел.

И 200 милиони?
Не би рекол...
2/3 од овие да станат играчи за во прв тим.Како ке се развијат и да стекнат искуство кога играат по 5 утакмици во сезона?Како мислиш дека ке донесат титула?
Даворе колку пари ве чинеше овој тим? -.-'
Сигурно е само шо треба доста длабоко да си бркне во џебот,за да Челзи биде конкурентен во иднината.:smir:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Јаоо деца еј нцнцннннц...Па вакви муабети бе у 3то и 4то одд се правеа...се гледа на кој стадиум сте останати ...Ни едните сме родени во лондон ни другите па навиваме за клубот според некое убедување...јебига демократија нема некој сталин овде да ни кажува кој за кого да навива ...за едни за кои навивам и јас да не беше венгер незнам кој ке навиваше за арсенал...за челзи се знае од кога дојде абрамович и направи екипа(читај конкурентна за епл титула) некаде 2003та,за ливерпул има некои навивачи што навиваат од времето овен и џерард (тоа најстарите) а овие другиве од 2005та(или има некои избеглици што ја паметат последната нивна титула а во тој момент навивале за нив(во епл))...факат...а овие од јунајтед се најраспростанета маса у секое време се можело за нив да се навива ,едни од времето на бекам,кин,верон а другите од роналдо и руни... И што има поента сега јас да се расправам кој од кога навива....
:baeh:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.455
Поени од реакции
6.146
Да надополнам најраспростанета маса од 99та навака...Најверојатно 2 % од форумов ако се сеќаваат на тие е*ани 3 минути продолжение...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom