Barclays Premier League 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Да надополнам најраспростанета маса од 99та навака...Најверојатно 2 % од форумов ако се сеќаваат на тие е*ани 3 минути продолжение...

Да надополнам... откако најсилната лига во Англија се вика Премиер Лига Јунајтед има 11 титули! и што тука не е јасно?
Заклучок: СМЕ БИЛЕ, СМЕ И ЌЕ БИДЕМЕ БР. 1 ВО АНГЛИЈА!!!:helou:

Да надополнам најраспростанета маса од 99та навака...Најверојатно 2 % од форумов ако се сеќаваат на тие е*ани 3 минути продолжение...

Се сеќаваат златен, кој не се сеќава изволте нека види:

Не можеш да бараш да се сеќаваат затоа што некои можеби биле уште во пелени тогаш. Општо зборувам. Како што имаш навивачи на Јунајтед од славната 99, имаш навивачи на Челзи од ерата на Абрамович, навивачи на Арсенал од таа фамозна сезона без пораз, навивачи на Барселона од вселенскиот успех лани и сл. Работата е да се остане со клубот и во добро и во лошо. Така да не ти држи вода изјавава. :toe:

Не можеш да бараш да се сеќаваат затоа што некои можеби биле уште во пелени тогаш. Општо зборувам. Како што имаш навивачи на Јунајтед од славната 99, имаш навивачи на Челзи од ерата на Абрамович, навивачи на Арсенал од таа фамозна сезона без пораз, навивачи на Барселона од вселенскиот успех лани и сл. Работата е да се остане со клубот и во добро и во лошо. Така да не ти држи вода изјавава. :toe:

Прочитајго предходниот пост ...

Иначе единствената причина за појава на фанови(меѓу кои сум и јас) кои се навлечени на странски екипи е немањето на квалитетен домашен фудбал...иначе појавата постои од осамостојувањето а ја доживува кулминацијата во задњиве 10 години

Pompey enter administration

Прв клуб во историјата на ПЛ на кој што му се десило ова. Сега е назначен администратор кој ќе раководи со клубот и ќе им бидат одземани 9 поени што значи дека ќе бидат 17 поени далеку од безбедност. Реално гледано ако издржат финансиски и ако продадат све што вреди од играчите што ги имаат ќе играат следната сезона во Чемпионшип. :toe:

Pompey enter administration

Прв клуб во историјата на ПЛ на кој што му се десило ова. Сега е назначен администратор кој ќе раководи со клубот и ќе им бидат одземани 9 поени што значи дека ќе бидат 17 поени далеку од безбедност. Реално гледано ако издржат финансиски и ако продадат све што вреди од играчите што ги имаат ќе играат следната сезона во Чемпионшип. :toe:
Секако не им бега Прва лига (Championship). Немаат никакви шанси за опстанок во ПЛ. Незнам само кој курац го тераше А. Грант да се нафаќа да спасува брод кој тоне ли тоне...

za bundes liga ima tema na forumov?
Провери :back:

Едит: И стварно не ми е јасно како ја виде оваа,а не ја виде таа за Бундес Лига што е само неколку теми подолу.:tapp:

Портсмут во втора лига поради неплатени долгови :toe:

Ке биде интересно утре Bridge vs Terry :)
Посебно поради изјавата на Манчини дека Бриџ ке игра :vozbud:
Дали ке се ракуваат ? Дали Тери ке попие бокс ?
Дознајте утре на сител во 13:45.....

Се надевам на мала помош од помалото разгалено богато братче :smir:

Вчера вечер т.е. сабајлево накај 3 по полноќ начекав на CNN спортски вести и имаше репортажа за утрешниот меч, и не само Бриџ, можно е и дел од останатите фудбалери на Сити да не се ракуваат со Тери на стартот од мечот.

Иначе Адебајор е казнет со 4 меча неиграње. :tv:

Уфф да сум на местото на Бриџ му ја кршам ногата на Тери во дуел, па макар ме коштало тоа и суспензија до крај на сезона. Него ќе го кошта Светско првенство, кое можеби и последно ќе му биде :tv:

Крајно незрело е тоа што му го посакуваш. :toe:

Уфф да сум на местото на Бриџ му ја кршам ногата на Тери во дуел, па макар ме коштало тоа и суспензија до крај на сезона. Него ќе го кошта Светско првенство, кое можеби и последно ќе му биде :tv:
A podobro da go ubie, nego ke go koshta suspenzija koja ke ja otsluzi vo Alkatraz, ama barem Terry ke bide mrtov.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom