Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
faulot vrz crnecot,Arbeloa bese toa mislam ako ti teknue normalno:smir:
Дан работиш у Алфа случајно? Ако не виде, суден беше претходно офсајд. Барем ја го видов судијата со крената рака.

Иначе со рекламиве, што да се каже. По 5 минути, па малку е една, две една по друга. Немаат ни малку осет. Се излежава играчов на Алмерија по 5 минути, и кога продолжи утакмицава тогаш пуштија реклами :tapp: Има некои ги кратат рекламите, даваат само поважното, а не овие за тој ебан пикник, ме заболе за пикникот мене.

B

Beck's

Гостин
Дан работиш у Алфа случајно? Ако не виде, суден беше претходно офсајд. Барем ја го видов судијата со крената рака.

.
kao prvo Alfa ne fakam posto nemam kablovska,satelitska da.Imam kaj da gleam Primera(posto me sporeduvas so komentatorite na Alfa).Kao vtoro ako zborime za istata situacija blizu aut linijata nemase ofsajd,toj primi topka a koga se obide da go pomine Arbeloa bese fauliran.Ali aj nema veze,pomina blizu 24 od togaj,docna si me citiral

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Судијата вчера беше дрво неделкано,исто како и помошниците.Голот нивни беше од офсајд,а подоцна кога немаше досуди офсајд.На Роналдо повторно рана му направија и дозволи да дојде до тој степен на игра,играчите одат во контра а противниците во два-три наврата ги влечат за дрес од позади.Тоа се дозволува еднаш,потоа имаш бе брат црвен картон.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Судијата вчера беше дрво неделкано,исто како и помошниците.Голот нивни беше од офсајд,а подоцна кога немаше досуди офсајд.На Роналдо повторно рана му направија и дозволи да дојде до тој степен на игра,играчите одат во контра а противниците во два-три наврата ги влечат за дрес од позади.Тоа се дозволува еднаш,потоа имаш бе брат црвен картон.
Најискрено општо во Шпанија судииве почнуваат на англиските да ми личат:tapp::tapp:

Chombe

LUHG
Член од
16 април 2010
Мислења
24
Поени од реакции
4
Најискрено општо во Шпанија судииве почнуваат на англиските да ми личат:tapp::tapp:
Друже, судиите почнаа во сите подобри лиги да се боранија. Мора да се воведе и технологија во најскоро време, како во американскиот фудбал(рагби), секој тим да има право на по еден челенџ, ако е тимот во право, челенџот останува, ако н е го губи и мислам дека ќе е поинтересно така(според мене).

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ма каков челенџ бе, не е тоа тоа, ќе се уништи фудбалов. Интересно е некогаш да има и грешки, не би било интересно ако е се под конец. Треба да бидат поригорозни кон судиите, за секоја поголема грешка, 5 кола нема судење, па ќе видиш другпат како ќе судат и како ќе гледаат.

Chombe

LUHG
Член од
16 април 2010
Мислења
24
Поени од реакции
4
Ма каков челенџ бе, не е тоа тоа, ќе се уништи фудбалов. Интересно е некогаш да има и грешки, не би било интересно ако е се под конец. Треба да бидат поригорозни кон судиите, за секоја поголема грешка, 5 кола нема судење, па ќе видиш другпат како ќе судат и како ќе гледаат.
Ама и судиите се луѓе, многу ситуации не можат да проценат, не можат секој агол да го покријат. Значи некогаш има и грешки(ненамерни) за кои и да биде казнет ригорозно судијата, нема ништо да смени:toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ja гледа, зошто ?

Нешто нерегуларно пак да не има ?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ne be nisto :tapp: od avion se gleda deka e mestena! Bravo za Perez
Местење тука.

Реал можеше слободно да го реши натпреварот,само многу промашуваат.
Валенсија не знам зошто,ама против Реал и Барса,секогаш чекаат први да примат гол и после почнат да играат како треба.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Валенсија се очајни ! Али сепак имам надеж дека можеби одбранава на Реал ќе им подари некое голче. :pipi: Како и да е, Барса е на пол позиција, освен ако не заебат работа механичарите. :toe:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
изгледа ова е и вистинската сила на Валенсија со која се наоѓа на табелата.меѓутоа сеуште ништо не се знае сепак е 1-0!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom