Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Би требало Барса викендов со Мајорка да киксне.Мајорка е во одлична форма(на домапшен терен 12-0-1) и плус е во тешка борба за ЛШ.Ќе биде тоа неизвесен натпревар,а Реал на Бернабеу нема теоретски шанси да изгуби.После Класико може да се очекува Реал во Палма де Мајорка и Барса на Писхуан да кикснат,но се се тоа претпоставки,како и да е борбата е ѕверска.:helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако остане вака до 10 Април...ако не ме стегне срце...шок утакмица ќе биде :)

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Би требало Барса викендов со Мајорка да киксне.Мајорка е во одлична форма(на домапшен терен 12-0-1) и плус е во тешка борба за ЛШ.Ќе биде тоа неизвесен натпревар,а Реал на Бернабеу нема теоретски шанси да изгуби.После Класико може да се очекува Реал во Палма де Мајорка и Барса на Писхуан да кикснат,но се се тоа претпоставки,како и да е борбата е ѕверска.:helou:
Добро што ќе го имаат најтешкото гостување во домашната лига ,таман пред да ги пречекаме во Лондон :)
Многу работи може да се случат на таа утакмица напнатост ,нервози,повреди многу тежок натпревар ќе биде ,посебно што Барса паѓа од формата ,да не е МЕси оние трубине во напад сами ништо нема да направат

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Добро што ќе го имаат најтешкото гостување во домашната лига ,таман пред да ги пречекаме во Лондон :)
Многу работи може да се случат на таа утакмица напнатост ,нервози,повреди многу тежок натпревар ќе биде ,посебно што Барса паѓа од формата ,да не е МЕси оние трубине во напад сами ништо нема да направат
da be ne vide so osasuna messi sto napravi 4 gola dade!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да не беше Ривалдо,да не беше Роналдињо,да не е Меси...до кога?

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Да не беше Ривалдо,да не беше Роналдињо,да не е Меси...до кога?
Абе не зборам јас ништо лошо за Барса или за нејзините играчи ,сите до еден се добри и квалитетни
Меѓутоа факт е дека Меси ја држи целата игра,барем во последниве неколку кола
Анри и Ибра не играат онолку добро колку што можат ...

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Абе не зборам јас ништо лошо за Барса или за нејзините играчи ,сите до еден се добри и квалитетни
Меѓутоа факт е дека Меси ја држи целата игра,барем во последниве неколку кола
Анри и Ибра не играат онолку добро колку што можат ...
ti vikas da ne e Messi.. a so Osasuna koj dade golovi? Messi e dodatok na dobrata igra na timot so i da kazes gresis zs ne mislis pred da pisuvas.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Очигледно дека до крај немаат намера ни Барса ни Реал да кикснат , што значи дека Реал ќе освои титула со 3 бода предност. Барса едвај победија дома , ама на гости не ми се верува.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Очигледно дека до крај немаат намера ни Барса ни Реал да кикснат , што значи дека Реал ќе освои титула со 3 бода предност. Барса едвај победија дома , ама на гости не ми се верува.
da no neznam kolku si primetil deka Barcelona ima samo 3 porazi(vo site natprevaruvanja) godinava.. i deka ne e tolku lesno da i se dade gol imame najmalku primani golovi vo La Liga! taka sto jas samo znam deka ke bide teska igra i za Barca i za Real.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Продолжуваме со квалитетната дискусија.

Ddime

████████████████████
Член од