- Член од
- 18 март 2007
- Мислења
- 570
- Поени од реакции
- 78
Слушнете и сами... :pos2:
Лелееее...Слушнете и сами... :pos2:
И јас тоа го приметив. :pos2::pos2::pos2:Иронично или не, момаков кој го позајмува гласот на Освалдо Риос (Касандра) има многу сличен вокал како актерот.
Не не не, само таквите не!! :uvo: По нема да ми смета да експериментираат на новели, само на прајмтајм не!oh no!
we are doomed
замислете отсега и CSI:MIAMI, Очајни Домаќинки, Grey's Anatomy се на македонски!
после зошто слаба гледаност?:kesa:
Па кај вас тоа било така отсекогаш, но кај нас ова е прв пат и народот е навикнат на титл. Сепак, не се сложувам на оваа идеја, само да биде слабо гледана серијаваНезнам зашто толкова се стресирате, кога еден филм или сериjа ке сесинхронизира. Во Бугариjа сите филмови и серии говорат на бугарски и сме свикнали с оваа. Во последно време има нови и нови куки за синхронизациjа и дублажот става се подобар и добар. Ке свикнете
Готово,повратив,ми се слоши ми се снеможи.Нема шо ние да изиграваме германци,хрвати,грци.Само тие се доволно ментално заостанати да незнат да читат од еден по****н превод,Ебате неписмените,шо е ова?Акција да се отупи народо ?Од вторник во 9 часот наутро, на А1 започнува серијата El Juramento (Заклетва), за првпат со македонска натсинхронизација.
Што мислите, дали ќе биде ова успешно? Дали ќе се прошири и по другите телевизии и титловите засекогаш ќе ги снема? Како ќе биде примено од страна на гледачите? Досега кај нас се синхронизирани само цртани, ако не се лажам, и тоа уште се прави. Но филм/серија никогаш. Имаше ваков обид во Хрватска пред некое време, но беше крајно неуспешно и серијата потраја едвај 20-тина епизоди пред повторно да се врати на титл.
Засега само се врти реклама на А1 и не звучи ништо убаво. Воопшто не би сакал да се рашири и сите серии да почнат да се синхронизираат.